• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
Napište svůj komentář k receptu

Tatranský špíz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatranský špíz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g skopové maso kýta
    • 2
      ks slovenská klobása
    • 300
      g vepřová játra nebo skopová
    • 200
      g oštěp
    • 1
      lžička sůl
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička mletá paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Maso, sýr a játra nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a střídavě napichujeme na jehly. Špíz potřeme olejem s paprikou a každý zvlášť zabalíme do alobalu a grilujeme za stálého otáčení asi 25 minut. Hotové posolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 06:58

    Terezko,moc ti děkuji za výstižnou odpověď.Oštěpek i parenica jsou k přejedení.Lahůdka.Máš pravdu v tom že ,parenicou by to vlastně nahradit nešlo.Je strukturou taková vláknitá.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 15:05

    Je to skoro to isté Pavlínka, len v inom tvare. Parenica je aj vo vretienkach a len si to chrumkáš a papáš, aj na ulici ako pochúťku, tam , kde ju kúpiš. Alebo ako do špirály stočený asi 4 cm široký pásik. Ale tu by sa hodil ten oštiepok. Parenicu nenarežeš na kocky, rozsýpala by sa.

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 14:10

    Jedla jsem také parenicu.Je také výtečná,uzená i neuzená.Je hodně podobná oštěpku a možná by se tím dal nahradit.Dá se občas také sehnat u nás.Vyrábí se asi podobně jako oštěpek.Nevím .Ale to by mohla vědět Terezka.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 13:28

    Oštiepok je domáci syr z ovčieho mlieka, dostať ho údený aj neúdený. Má tvar asi 15 cm dlhej šišky, prípadne polšišky. Ale domáci výrobcovia ho ponúkajú aj v tvare malých srdiečok a pod. V obchode dostanete vákuovo balené šišky alebo tie polovice. Dostať aj Čechách, netvrdím, že všade, ale videla som v Carrefoure aj Delite. Naskutočná dobrota ( hlavne ten údený ) .

  • Anonym | 14. 2. 2006 12:44

    Prosím, co je oštěpek?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:46

    To zní pohádkově.Oštěpek mňam!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Grilování Výjimečný den Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Mletá paprika Oštěp Rostlinný olej Skopové maso Slovenská klobása Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky

Halušky

Sekaná z ovesných vloček

Sekaná z ovesných vloček

Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

"Kouřové" marinované vepřové

"Kouřové" marinované vepřové

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Jednoduchá pomazánka s Romadurem

Jednoduchá pomazánka s Romadurem

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

26
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
25
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
24
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
11
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

Narozeninový den hvězd Primy: Dojatý Bouček a náročná Nesvačilová!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

Čert, Mikuláš a anděl v erotickém horoskopu: Žhavá mikulášská nadílka! Na co se těšit v posteli?

  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact