• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
Napište svůj komentář k receptu

Tatranský špíz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatranský špíz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g skopové maso kýta
    • 2
      ks slovenská klobása
    • 300
      g vepřová játra nebo skopová
    • 200
      g oštěp
    • 1
      lžička sůl
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička mletá paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Maso, sýr a játra nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a střídavě napichujeme na jehly. Špíz potřeme olejem s paprikou a každý zvlášť zabalíme do alobalu a grilujeme za stálého otáčení asi 25 minut. Hotové posolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 06:58

    Terezko,moc ti děkuji za výstižnou odpověď.Oštěpek i parenica jsou k přejedení.Lahůdka.Máš pravdu v tom že ,parenicou by to vlastně nahradit nešlo.Je strukturou taková vláknitá.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 15:05

    Je to skoro to isté Pavlínka, len v inom tvare. Parenica je aj vo vretienkach a len si to chrumkáš a papáš, aj na ulici ako pochúťku, tam , kde ju kúpiš. Alebo ako do špirály stočený asi 4 cm široký pásik. Ale tu by sa hodil ten oštiepok. Parenicu nenarežeš na kocky, rozsýpala by sa.

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 14:10

    Jedla jsem také parenicu.Je také výtečná,uzená i neuzená.Je hodně podobná oštěpku a možná by se tím dal nahradit.Dá se občas také sehnat u nás.Vyrábí se asi podobně jako oštěpek.Nevím .Ale to by mohla vědět Terezka.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 13:28

    Oštiepok je domáci syr z ovčieho mlieka, dostať ho údený aj neúdený. Má tvar asi 15 cm dlhej šišky, prípadne polšišky. Ale domáci výrobcovia ho ponúkajú aj v tvare malých srdiečok a pod. V obchode dostanete vákuovo balené šišky alebo tie polovice. Dostať aj Čechách, netvrdím, že všade, ale videla som v Carrefoure aj Delite. Naskutočná dobrota ( hlavne ten údený ) .

  • Anonym | 14. 2. 2006 12:44

    Prosím, co je oštěpek?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:46

    To zní pohádkově.Oštěpek mňam!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Grilování Výjimečný den Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Mletá paprika Oštěp Rostlinný olej Skopové maso Slovenská klobása Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

Jehněčí plec pečená

Jehněčí plec pečená

Buchty kynuté

Buchty kynuté

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Pravý segedínský guláš

Pravý segedínský guláš

Dukátové buchtičky III.

Dukátové buchtičky III.

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

293
Vodová ančka (žitná kaše), základní recept
Vodová ančka (žitná kaše…
219
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
145
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
79
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
39
Plněné papriky v rajčatové omáčce
Plněné papriky v…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

Bratr Neckáře (82) Jan (76): Drsná slova o Vaškově smrti!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Máma, jejíž syn nedávno spáchal sebevraždu, vzkazuje: Nekřičte a netrestejte. Vyjadřujte dětem lásku, podporu, ale i obavy

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact