• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
Napište svůj komentář k receptu

Tatranský špíz

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatranský špíz
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g skopové maso kýta
    • 2
      ks slovenská klobása
    • 300
      g vepřová játra nebo skopová
    • 200
      g oštěp
    • 1
      lžička sůl
    • 5
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžička mletá paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

1
Maso, sýr a játra nakrájíme na kostky, klobásu na kolečka a střídavě napichujeme na jehly. Špíz potřeme olejem s paprikou a každý zvlášť zabalíme do alobalu a grilujeme za stálého otáčení asi 25 minut. Hotové posolíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Pavlína Svitáková | 15. 2. 2006 06:58

    Terezko,moc ti děkuji za výstižnou odpověď.Oštěpek i parenica jsou k přejedení.Lahůdka.Máš pravdu v tom že ,parenicou by to vlastně nahradit nešlo.Je strukturou taková vláknitá.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 15:05

    Je to skoro to isté Pavlínka, len v inom tvare. Parenica je aj vo vretienkach a len si to chrumkáš a papáš, aj na ulici ako pochúťku, tam , kde ju kúpiš. Alebo ako do špirály stočený asi 4 cm široký pásik. Ale tu by sa hodil ten oštiepok. Parenicu nenarežeš na kocky, rozsýpala by sa.

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 14:10

    Jedla jsem také parenicu.Je také výtečná,uzená i neuzená.Je hodně podobná oštěpku a možná by se tím dal nahradit.Dá se občas také sehnat u nás.Vyrábí se asi podobně jako oštěpek.Nevím .Ale to by mohla vědět Terezka.

  • Tereza Jarčušková | 14. 2. 2006 13:28

    Oštiepok je domáci syr z ovčieho mlieka, dostať ho údený aj neúdený. Má tvar asi 15 cm dlhej šišky, prípadne polšišky. Ale domáci výrobcovia ho ponúkajú aj v tvare malých srdiečok a pod. V obchode dostanete vákuovo balené šišky alebo tie polovice. Dostať aj Čechách, netvrdím, že všade, ale videla som v Carrefoure aj Delite. Naskutočná dobrota ( hlavne ten údený ) .

  • Anonym | 14. 2. 2006 12:44

    Prosím, co je oštěpek?

  • Pavlína Svitáková | 14. 2. 2006 10:46

    To zní pohádkově.Oštěpek mňam!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Grilování Výjimečný den Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Alobal Mletá paprika Oštěp Rostlinný olej Skopové maso Slovenská klobása Sůl Vepřová játra
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Kuřecí satay

Kuřecí satay

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Rychlá koprovka bez jíšky

Rychlá koprovka bez jíšky

Losos na špenátové peřince

Losos na špenátové peřince

Octové těsto místo listového

Octové těsto místo listového

Tvarohovo-višňový závin

Tvarohovo-višňový závin

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Cibulové (pórkové) vepřové maso

Rychlé langoše plněné sýrem

Rychlé langoše plněné sýrem

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

55
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
52
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
48
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
48
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
37
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která většinou končí v koši!
Která část melounu je nejzdravější? Ta, která…
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které souvisejí s jídlem?
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které…
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
AHA.cz Vzteklá reakce Dáši Havlové na Obermannovou: JSI ŘEHTAJÍCÍ KOBYLA!

Vzteklá reakce Dáši Havlové na Obermannovou: JSI ŘEHTAJÍCÍ KOBYLA!

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Ženy.cz Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Čím víc se vám daří, tím míň si věříte? Vítejte v klubu podvodnic!

Blesk.cz Lela Vémola o zdraví syna Arnieho: Operace se posouvá!

Lela Vémola o zdraví syna Arnieho: Operace se posouvá!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

Horoskop na další týden: Koho čeká podraz od nejbližších a kdo vydělá balík?

  • Recepty.cz
  • Tatranský špíz
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact