• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • TĚSTO NA OŘECHY:
    • 5
      ks tatranka 33 gramové
    • 2
      ks sojový suk
    • 360
      g hladká mouka
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vejce celá
    • 250
      g tuk
  • ČOKOLÁDOVÝ KRÉM:
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g cukr krupice
    • 2
      ks tyčinky ledové kaštany 2-3 ks:dle chuti
    • 130
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
**Ořechy:** Tatranky a sojové suky si rozdtíme v mixeru nebo pomeleme (nastrouháme). 100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Z mouky, cukru, tuku, suků, tatranek a vejec vypracujeme hladké těsto, které necháme proležet v chladu alespoň 2 hodiny. Pak plníme do formiček ořechů (v těstě necháme důlek, trošku se nadzvednou) a pečeme v předehřáté troubě pečeme dorůžova. Ještě teplé vyklopíme a necháme vychladnout.
2
**Krém:** Vejce si ušleháme s cukrem ve vodní lázni do husté pěny (cca 15 - 20 minut). Pak přidáme nalámané ledové kaštany a v horké pěně je necháme rozpustit, mícháme. Po vychladnutí na pokojovou teplotu přidáme změklé máslo a vyšleháme hladký krém.
3
Ořechy naplníme krémem a pocukrujeme (nebo polijeme čokopolevou).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 24. 11. 2016 16:17

    Škoda, že se nedá zaznamenat do komentáře i vůně! Supeer :-*

  • Orangutan | 6. 7. 2011 16:22

    pirohiurobimecestoauvarime

  • Orangutan | 6. 7. 2011 16:20

    palacinki urobimecesto necame postat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Pečení Šlehání Děti Vánoce Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Sojový suk Tatranka Tuk Tyčinky ledové kaštany Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánové jednohubky

Banánové jednohubky

Pudinková buchta rychlá a slabá

Pudinková buchta rychlá a slabá

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Rychlá pikantní pomazánka na jednohubky

Rychlá pikantní pomazánka na…

Rychlá buchta s nemletým mákem

Rychlá buchta s nemletým mákem

Jednoduché artyčoky

Jednoduché artyčoky

Maso s paprikovou omáčkou

Maso s paprikovou omáčkou

Banánový krém - poháry, dezerty, dorty...

Banánový krém - poháry, dezerty,…

Hrníčková kynutá bábovka s makovou náplní

Hrníčková kynutá bábovka s makovou…

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

66
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
63
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
27
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

Bouček si „lovcem“ na Primě zavařil: Stopli mu Inkognito!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Tatarský biftek II.
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Tatrankové pracny-voňavé
Tatrankové pracny-voňavé
Tatrankové rohlíčky
Tatrankové rohlíčky
Tatrankové vánoční kuličky
Tatrankové vánoční kuličky
  • Recepty.cz
  • Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact