• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • TĚSTO NA OŘECHY:
    • 5
      ks tatranka 33 gramové
    • 2
      ks sojový suk
    • 360
      g hladká mouka
    • 100
      g moučkový cukr
    • 2
      ks vejce celá
    • 250
      g tuk
  • ČOKOLÁDOVÝ KRÉM:
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g cukr krupice
    • 2
      ks tyčinky ledové kaštany 2-3 ks:dle chuti
    • 130
      g máslo

Postup přípravy receptu

1
**Ořechy:** Tatranky a sojové suky si rozdtíme v mixeru nebo pomeleme (nastrouháme). 100% tuk si nastrouháme na hrubém struhadle. Z mouky, cukru, tuku, suků, tatranek a vejec vypracujeme hladké těsto, které necháme proležet v chladu alespoň 2 hodiny. Pak plníme do formiček ořechů (v těstě necháme důlek, trošku se nadzvednou) a pečeme v předehřáté troubě pečeme dorůžova. Ještě teplé vyklopíme a necháme vychladnout.
2
**Krém:** Vejce si ušleháme s cukrem ve vodní lázni do husté pěny (cca 15 - 20 minut). Pak přidáme nalámané ledové kaštany a v horké pěně je necháme rozpustit, mícháme. Po vychladnutí na pokojovou teplotu přidáme změklé máslo a vyšleháme hladký krém.
3
Ořechy naplníme krémem a pocukrujeme (nebo polijeme čokopolevou).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Dort s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

Kakaová roláda s čokoládovým krémem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka | 24. 11. 2016 16:17

    Škoda, že se nedá zaznamenat do komentáře i vůně! Supeer :-*

  • Orangutan | 6. 7. 2011 16:22

    pirohiurobimecestoauvarime

  • Orangutan | 6. 7. 2011 16:20

    palacinki urobimecesto necame postat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Pečení Šlehání Děti Vánoce Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Hladká mouka Máslo Moučkový cukr Sojový suk Tatranka Tuk Tyčinky ledové kaštany Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňový džem s rybízem

Třešňový džem s rybízem

Rychlá svačina

Rychlá svačina

Košovská specialita

Košovská specialita

Bábovka kávová

Bábovka kávová

Jahodovo - vanilkový tvaroh

Jahodovo - vanilkový tvaroh

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Tvarohové koblihy IV.

Tvarohové koblihy IV.

Sirup z rybízové šťávy

Sirup z rybízové šťávy

Belgické vafle

Belgické vafle

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

37
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
20
Švestkový závin s mandlemi
Švestkový závin s…
18
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
17
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Kuřecí prsa s…
16
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Zpěvačka Rezková po karu za Jiřího Krampola (†87): Zastala se pořadatelů!

Zpěvačka Rezková po karu za Jiřího Krampola (†87): Zastala se pořadatelů!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Další doporučené recepty:

Tatarský biftek II.
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Tatrankové pracny-voňavé
Tatrankové pracny-voňavé
Tatrankové rohlíčky
Tatrankové rohlíčky
Tatrankové vánoční kuličky
Tatrankové vánoční kuličky
  • Recepty.cz
  • Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact