• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek II.
Napište svůj komentář k receptu

Tatarský biftek II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarský biftek II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hovězí svíčková
    • cibule
    • okurka
    • kečup - jemný
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletý kmín
    • žloutek
    • feferonka
    • chilli

Postup přípravy receptu

1
Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • P.Hon | 28. 2. 2012 12:55

    Po promíchání všech ingrediencí doporučuji do tatarského bifteku přimíchat 1 polévkovou lžíci jemně nastrouhaného křenu.Kdo vyzkouší , neprohloupí.

  • Renata | 12. 8. 2011 21:20

    dejte tam obrazky :-P

  • Oldřich Gargulák | 13. 10. 2008 23:39

    zajímavá statistika: 50% ano, 50% ne; já mám okurky v tataráku rád

  • tatík | 24. 1. 2008 17:51

    Doufám , že okurka je jen na ozdobu.Jenom s tím odležením opatrně,maso velmi rychle tmavne a díky syrovým surovinám se velmi rychle kazí.Pro toto jídlo platí , že je dle EU neskladovatelné.

  • frabta tranta | 28. 2. 2007 14:02

    do tataraku urcite ne plnotucna horcice, a na sojovky taky pozor!! Zkuste taky misto soli najemno nakrajenou ancovicku (napr. calabrese) ale hlavne: Maso NIKDY rozumej NIKDY NEMELEME!!! pro ostrost je nejlepsi cerstva chilli papricka (thajska)

  • Ewinkas | 30. 8. 2006 09:53

    okurky do tataráku?..to ne..le jinam moc dobrý...jenom bych přidala jžičku hořčice a trochu sojovky.

  • marek | 7. 7. 2006 19:56

    do tatarského bifteku určitě patří hodně sojové omáčky.Bez ní to nemá cenu.

  • Otakar Richter | 26. 2. 2006 09:01

    Určitě ne okurky, feferonky a chili koření, to je po mexicku. Místo toho trochu olivového oleje, aby to bylo vláčné, polévkovou lžíci sekaných kaparů a špetku pálivé papriky. A pokud máte čas míchat, napěnit, až je maso lehce růžové.

  • michal prochazka | 6. 1. 2006 15:32

    jedla jste někdy tatarák??

  • Michi Bende | 29. 12. 2005 18:46

    to neni pravy tatarak

  • jarda dvorek | 28. 7. 2005 11:24

    Okurky? To snad ne.Ale jinak KLASIKA-vyborny.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Syrové Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Feferonka Hovězí svíčková Kečup - jemný Mletý kmín Okurka Pepř mletý Sůl Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajčatová pizza

Rajčatová pizza

Celerový salát

Celerový salát

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Bábovka s broskvemi

Bábovka s broskvemi

Palačinky snů

Palačinky snů

Boží penne rigate

Boží penne rigate

Fofrperník

Fofrperník

Orientální mrkvová polévka

Orientální mrkvová polévka

Povidlové šátečky

Povidlové šátečky

Doporučujeme

40 minut
Zelňačka s bramborovou kaší

Zelňačka s bramborovou kaší

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Vídeňský bramborový salát

Vídeňský bramborový salát

40 minut
Nepečené lotus kuličky

Nepečené lotus kuličky

90 minut
Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Bramborový salát

Bramborový salát

Poslední sledované recepty

40
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
20
Karamelové cheesecake řezy
Karamelové cheesecake…
18
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
16
Maminčino kuře na paprice
Maminčino kuře na paprice

Zajímavé články

Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav ovoce, které oživí klasiku
Vánoce v barvách exotiky: Zapojte do příprav…
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte se to podle video návodu
Jak uplést vánočku? Není to nic těžkého. Naučte…
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a 8 rad, díky kterým se vám určitě povede
Dokonalá vánočka podle cukráře Josefa Maršálka:…
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli: Udělejte sladký salámek, roládu nebo kuličky
Rychlé nepečené cukroví na poslední chvíli:…
Bramborový salát podle Pavla Berkyho: Rozbouchnuté brambory a domácí majonéza z něj dělají opravdový skvost
Bramborový salát podle Pavla Berkyho:…
AHA.cz Obří smutek u Arichtevy: Dvojitá ztráta bodá jako nůž!

Obří smutek u Arichtevy: Dvojitá ztráta bodá jako nůž!

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Sylvie Grateau je skutečnou ikonou Emily in Paris: Inspiruje ženy 50+ i 60+! Čím okouzlila?

Ženy.cz 3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

3 osvědčené tipy, jak o Vánocích nepřibrat

Blesk.cz Žena, kterou zmlátila Sára Saudková: Zpověď o utajeném mileneckém vztahu!

Žena, kterou zmlátila Sára Saudková: Zpověď o utajeném mileneckém vztahu!

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Vánoční smůla podle znamení zvěrokruhu: Koho čeká pořádný chaos?

Další doporučené recepty:

Tatarka ze zakysanky
Tatarka ze zakysanky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarský biftek
Tatarský biftek
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
Tatrankové ořechy s čokoládovým krémem
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact