• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek
Napište svůj komentář k receptu

Tatarský biftek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarský biftek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí svíčková popřípadě nízký roštěnec
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks žloutek
    • 1
      šálek olej stolní
    • 1
      balení kečup - jemný malý
    • 1
      balení hořčice plnotučná malá
    • 1
      balení sardelová pasta
    • 2
      balíček paprika - sladká
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • A.Lonsmínová | 23. 9. 2015 07:01

    Správný tatarák je o výběru, každý si namíchá co mu chutná a jesli si tam šoupne kari nebo sardelku je jeho věc.

  • Tatar | 15. 12. 2013 12:56

    Abysme neměli dříve vlka nežli večeři 8-)jinak jak říkají ostatní -nesmysly :-( už bez sardele,kari-to snad je možné jen v indické kuchyni-je sotva cítit chuť masa.Nemůžu to už vidět jak v našich luzích kdeco zprznime!Třeba čemu jsme schopni říkat "čína " apod.

  • radek | 12. 12. 2013 10:45

    jen hovado muze dat do tataraku sardelovou pastu!!!!!!?naskrabej si tam sardele umelce :-D :-D :-D :-D :-D

  • Píďa | 7. 11. 2013 19:04

    Dělám tatarák pravidelně a tyhle hnusy tam určitě nedávám / sardelová pasta, atd. // to už tam můžu dát krém na boty. Nepoužívám svíčkovou ,ale maso z krku ,označované jako péro ,dvakrát umelu a je to špička za sranda cenu. Před několika lety jsem se poučil od řezníka .

  • petr | 27. 10. 2013 07:02

    Proboha a kde zůstane ta chuť masa? snad jen žloutek, cibule blá, dobrá červená paprika jemná, zelený pepř, trocha jemné hořcice, kdo musí trochu velmi kvalitního kečupu, a kdo má rád trochu kapar. česnek na topinku, ale v každém případě musí ůstat chuť masa.

  • Karel | 29. 8. 2013 10:53

    Škoda masa na takovou matlanici =-O Hlavně je mi líto, těch, kteří z neznalosti si tu patlaninu umíchají.Takové recepty by se neměli vůbec zveřejňovat ! Příspěvek od Laaila ani SOJOVKA tam nepatří !

  • Zuzana | 21. 7. 2013 13:40

    Chodíme na tatarák do restaurace, kde dostaneme jen hromádku masa a spoustu mističek, pak si každý umíchá jaký chce ;), žádná pravidla a normy, jen pohoda a klídek.

  • valdan | 20. 7. 2013 20:31

    Škrábané maso je lepší než mleté, sardelku jsme ještě nezkoušeli, jinak dochucujem podle nálady.

  • Petr | 30. 3. 2013 14:20

    Někdo mě do tataráku namíchat rovnou kečup,tak mě asi jebne!!!!!!!!!!!!!!

  • Laaila | 1. 12. 2012 13:52

    Teda NIKDY jsem neviděla ani neslyšela, že by dával někdo do tataráku kari, kmín a sardelovou pastu, to je teda pěkná prasárna! :-$ Naopak do tataráku patří trocha Worchesteru, sojovky, cibule, pepře, hořčice, kečup, tabasco a žloutek:) <:-) Samozřejmě...recepty každého se krapet liší, ale výše zmíněné tam skutečně nemá co dělat.

  • venca | 21. 11. 2012 17:21

    souhlasim je to ta nejsvetsi hovadina co jsem kdy slysel stejne tak sardelova pasta..fuuuj az se mi chce brecet takhle zmrsit hovezi svickovou :'(

  • Anonymous | 20. 10. 2012 16:15

    tatarák máme rádi, jednou jsme ho dělali i doma a dalo se to máme ještě nějaké nápady když to bude dobré tak dáme vědět

  • rohan | 20. 9. 2012 09:03

    cury ne a sardelovou pastu taky ne tu si muže namazat tvurčí tak na sebe a jít se opalovat

  • rohan | 20. 9. 2012 08:57

    :'( nameleme treba 20 krat ten kdo to psal at vrátí výučák

  • rohan | 20. 9. 2012 08:54

    jojo vole

  • karel | 2. 9. 2012 17:52

    Asi má být: "Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme ..."

  • Elen | 15. 2. 2012 09:57

    Hořčice je do toho super, dodá šmrnc

  • Elen | 15. 2. 2012 09:56

    Ale jo, patří!

  • Tomáš | 17. 1. 2012 12:15

    Zajímalo by mě, jak podle tohoto receptu lze 2x naškrábat maso :-) Jinak topinky dělám na hulváta přímo na sklokeramické desce bez tuku a až následně je trošku potřu sádlem. Za topinku z friťáku bych kuchaře nechal zastřelit před nastoupenou jednotkou :-) :-)

  • Láďa - kuchař | 27. 11. 2011 14:15

    Olej se vmíchává do masa /pouze kvalitní a malé množství/ topinky jedině na sucho v troubě - protože při konzumaci vinikne víc chuť masa a necítíte tuk z topinek. KARI - úplný nesmysl :-((( je tak aromatické, že přerazí chuť ostatních surovin. NIKDY JSEM NESLYŠEL A NEVIDĚL POUŽÍTÍ KARI V TATARÁKU. Čusík L.k.

  • recepty73
    recepty73 | 24. 11. 2011 17:31

    ...sám tatarák nejím, ale nevadí mi ho připravit, dělám ho stejně jako Ty, s Worcestrem, bez sardelky a kari..., vždycky zmizí hned i s tácem topinek...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:37

    Tatarák máme rádi, nedávám sardelovou pastu, kečup a hořčici přidávám přiměřeně, olej je míněn asi na opékání topinek. Karí koření záleží na chuti každého, já ho taky vynechávám. Naopak je dobré přidat pár kapek Worchesteru ;-)

  • Vlasta Novák | 22. 11. 2011 12:27

    Díky za vyhledání duplicity, recept v tomto odkazu jsem dal do soukromých.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:15

    Pro adminy: tento recept je tu dvakrát http://www.recepty.cz/recept/tatarak-61971, tak by bylo dobré to nějak sloučit!!!

  • matus | 5. 11. 2011 06:39

    mas pravdu....je to prehnane s tym tatarakom...blazni co tomu nerozumia...mam rad tatarak...ale jednoduchy...stary recept a nie ty sracky teraz..

  • h.dalibor | 7. 9. 2011 23:27

    Sardel. pasta,kari a olej pocho ne, ale my dáváme do tataráku ještě trochu majolky.Neškrábeme to ze svíčkové, ale z tataráčku ve střívku z obchodu. A cibuli buď na malé kousky,i naťovou, nebo cibulovou pastu. Výtečný je tatarák z plátku chlazeného lososa.Maso je měkké,lahodné a asi i zdravější. Ještě jsme to zkoušeli z rozmixované uvařené hlívy, taky to jde.

  • tatík | 24. 1. 2008 17:45

    Já teda nevím ,ale souhlasím s tím ,že do tataráku ryba (sardelová pasta) vůbec nepatří!!!!!!

  • Di | 29. 11. 2007 14:53

    Pravý tataráček si kdysi, milí kritici, dělali mongolští jezdci tak, že si strčili kus masa pod sedlo svého koně a řádně ho tak naklepali. Kdepak mletí!

  • Dadus | 29. 11. 2007 14:02

    Já myslím, že tam patří všechny ingredience, které autor uvádí. Jen se to v tom případě rozhodně nejmenuje "tatarák" :-))) To je urážka tohoto pokrmu :-) Pravý tataráček je jenom jeden a ten my - kuchaři a kuchařky udělat umíme ;-) Mějte se krásně!

  • Vilemina Vilhelmová | 9. 10. 2007 13:40

    Tohle je šílený recept, ale přečtěte si "Tatarský biftek speciál", to je daleko šílenější. Whisky, provensálské koření, Rama. Tam už chybí jen trocha máku na posypání, trocha smetany na zalití a všechny se žampiony zapéci v mikrovlnce. To vám opravdu chodí tak málo receptů, že musíte uveřejnit každou slátaninu?

  • Jenda Vlášek | 17. 3. 2007 13:28

    Čtu a nestačím se divit. Pravda každý si může dělat co mu chutná. U některých tradičních receptů s dlouhou historií by měl být ovšem ponechán techn. postup a suroviny. tento recept opravdu nelze považovat za tatarák jak by měl být. Chybí worchester a pepř. Nadbytečný je stolní olej, kmín, sardelová pasta( nechápu) a hlavně kari. Tato chuť musí být šílená pro všechny milovníky této úpravy hov. masa.

  • František Klouda | 5. 1. 2007 22:00

    Dobrý večer.tady kuchař z moravy,Ten stolní olej, kari a sardelová pasta.........To by nam páni hsti asi z hospody utekli!!!!!!!a paní tereza ma pravdu.

  • corsic | 17. 11. 2006 16:22

    kečup rozhodně ano .....ale sardelová pasta, okurky ani kari do tataráku opravdu nepatří!!!!!!!!!!!To je gastrouhylárna.

  • Gábina Henrichová | 8. 4. 2006 10:26

    česnek, sardelová pasta, okurky ani kari do tataráku opravdu nepatří. Česnekem se potírá topinka (nedává se do tataráku jako ingredience), tatarák se roztírá na topinku, je to chutnější a komu česnek dobře nedělá, topinku nečesnekuje a tatarák si může dát.

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:13

    Jeden recept na tatarák už je, aj tam je diskusia k tomu, čo tam patrí a čo nie. Tatarák sa robí naškrabaním kvalitnej sviečkovej, z ktorej sa urobí malý bochníček ( ako veľká fašírka ) s jamkou uprostred, do nej sa vklepne žĺtok. Všetky príchute sa podávajú zvlášť a každý stolovník si ich namieša podľa chuti.Ale sardelová pasta tam skutočne nepatrí. Podáva sa s hriankami.

  • Ivan Knapo MUDr. | 24. 3. 2006 09:30

    Sardelová pasta a kari korenie tam nemá čo hľadať

  • jarda dvorek | 3. 3. 2006 12:02

    Dotaz na autora , od které doby se dává do tatarskeho bifteku SARDELOVA PASTA ?

  • Nikola | 9. 2. 2006 16:29

    No s tim kecupem ja take souhlasim. Souhlasila bych i s horcici, ale kari to neeeeeeeee. No a jeste by to nezkazila ani trocha cesneku. Worcester je taky dobrej

  • Anonym | 26. 5. 2005 17:14

    hrůza

  • Fanda Tynek | 1. 5. 2005 12:28

    Dle mě tam nepatří hořčice,kari ani sardelka,dávám wolcestr a trochu bílého pepře, jinak vše ano.Už se těším .Mňam!

  • Frant. Benda | 27. 4. 2005 10:32

    kečup tam patří ! Ale musí tam být ješ tě worcester a asi bych nedával tu sardelku a kariFrant

  • Arnost Bech | 4. 1. 2005 22:09

    Do tataráku kečup nepatří!!!!!!Brrrrrrrrrr

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Večeře Syrové Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Hořčice plnotučná Hovězí svíčková Kari Kečup - jemný Mletý kmín Olej Paprika - sladká Sardelová pasta Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové tyčinky

Sýrové tyčinky

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Jednoduchá ovesná kaše -  zdravě a chutně

Jednoduchá ovesná kaše - zdravě a…

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jednoduchá rajská polévka s paprikou

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

162
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
30
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
25
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
21
Houbové rizoto se sýrem
Houbové rizoto se sýrem
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Jak se znovu dostat do lepší kondice? Bez těchto 5 kroků to nepůjde!

Blesk.cz Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

Petr Nárožný (87): Vážné zdravotní potíže! Náhlý konec pokusu o návrat

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka ze zakysanky
Tatarka ze zakysanky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact