• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek
Napište svůj komentář k receptu

Tatarský biftek

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 31
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarský biftek
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí svíčková popřípadě nízký roštěnec
    • 2
      ks cibule
    • 6
      ks žloutek
    • 1
      šálek olej stolní
    • 1
      balení kečup - jemný malý
    • 1
      balení hořčice plnotučná malá
    • 1
      balení sardelová pasta
    • 2
      balíček paprika - sladká
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      lžička kari
    • 1
      lžička chilli
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme a smícháme s uvedenými ingrediencemi v hmotu. Necháme uležet a mažeme na topinky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.

Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • A.Lonsmínová | 23. 9. 2015 07:01

    Správný tatarák je o výběru, každý si namíchá co mu chutná a jesli si tam šoupne kari nebo sardelku je jeho věc.

  • Tatar | 15. 12. 2013 12:56

    Abysme neměli dříve vlka nežli večeři 8-)jinak jak říkají ostatní -nesmysly :-( už bez sardele,kari-to snad je možné jen v indické kuchyni-je sotva cítit chuť masa.Nemůžu to už vidět jak v našich luzích kdeco zprznime!Třeba čemu jsme schopni říkat "čína " apod.

  • radek | 12. 12. 2013 10:45

    jen hovado muze dat do tataraku sardelovou pastu!!!!!!?naskrabej si tam sardele umelce :-D :-D :-D :-D :-D

  • Píďa | 7. 11. 2013 19:04

    Dělám tatarák pravidelně a tyhle hnusy tam určitě nedávám / sardelová pasta, atd. // to už tam můžu dát krém na boty. Nepoužívám svíčkovou ,ale maso z krku ,označované jako péro ,dvakrát umelu a je to špička za sranda cenu. Před několika lety jsem se poučil od řezníka .

  • petr | 27. 10. 2013 07:02

    Proboha a kde zůstane ta chuť masa? snad jen žloutek, cibule blá, dobrá červená paprika jemná, zelený pepř, trocha jemné hořcice, kdo musí trochu velmi kvalitního kečupu, a kdo má rád trochu kapar. česnek na topinku, ale v každém případě musí ůstat chuť masa.

  • Karel | 29. 8. 2013 10:53

    Škoda masa na takovou matlanici =-O Hlavně je mi líto, těch, kteří z neznalosti si tu patlaninu umíchají.Takové recepty by se neměli vůbec zveřejňovat ! Příspěvek od Laaila ani SOJOVKA tam nepatří !

  • Zuzana | 21. 7. 2013 13:40

    Chodíme na tatarák do restaurace, kde dostaneme jen hromádku masa a spoustu mističek, pak si každý umíchá jaký chce ;), žádná pravidla a normy, jen pohoda a klídek.

  • valdan | 20. 7. 2013 20:31

    Škrábané maso je lepší než mleté, sardelku jsme ještě nezkoušeli, jinak dochucujem podle nálady.

  • Petr | 30. 3. 2013 14:20

    Někdo mě do tataráku namíchat rovnou kečup,tak mě asi jebne!!!!!!!!!!!!!!

  • Laaila | 1. 12. 2012 13:52

    Teda NIKDY jsem neviděla ani neslyšela, že by dával někdo do tataráku kari, kmín a sardelovou pastu, to je teda pěkná prasárna! :-$ Naopak do tataráku patří trocha Worchesteru, sojovky, cibule, pepře, hořčice, kečup, tabasco a žloutek:) <:-) Samozřejmě...recepty každého se krapet liší, ale výše zmíněné tam skutečně nemá co dělat.

  • venca | 21. 11. 2012 17:21

    souhlasim je to ta nejsvetsi hovadina co jsem kdy slysel stejne tak sardelova pasta..fuuuj az se mi chce brecet takhle zmrsit hovezi svickovou :'(

  • Anonymous | 20. 10. 2012 16:15

    tatarák máme rádi, jednou jsme ho dělali i doma a dalo se to máme ještě nějaké nápady když to bude dobré tak dáme vědět

  • rohan | 20. 9. 2012 09:03

    cury ne a sardelovou pastu taky ne tu si muže namazat tvurčí tak na sebe a jít se opalovat

  • rohan | 20. 9. 2012 08:57

    :'( nameleme treba 20 krat ten kdo to psal at vrátí výučák

  • rohan | 20. 9. 2012 08:54

    jojo vole

  • karel | 2. 9. 2012 17:52

    Asi má být: "Maso naškrábeme nebo dvakrát umeleme ..."

  • Elen | 15. 2. 2012 09:57

    Hořčice je do toho super, dodá šmrnc

  • Elen | 15. 2. 2012 09:56

    Ale jo, patří!

  • Tomáš | 17. 1. 2012 12:15

    Zajímalo by mě, jak podle tohoto receptu lze 2x naškrábat maso :-) Jinak topinky dělám na hulváta přímo na sklokeramické desce bez tuku a až následně je trošku potřu sádlem. Za topinku z friťáku bych kuchaře nechal zastřelit před nastoupenou jednotkou :-) :-)

  • Láďa - kuchař | 27. 11. 2011 14:15

    Olej se vmíchává do masa /pouze kvalitní a malé množství/ topinky jedině na sucho v troubě - protože při konzumaci vinikne víc chuť masa a necítíte tuk z topinek. KARI - úplný nesmysl :-((( je tak aromatické, že přerazí chuť ostatních surovin. NIKDY JSEM NESLYŠEL A NEVIDĚL POUŽÍTÍ KARI V TATARÁKU. Čusík L.k.

  • recepty73
    recepty73 | 24. 11. 2011 17:31

    ...sám tatarák nejím, ale nevadí mi ho připravit, dělám ho stejně jako Ty, s Worcestrem, bez sardelky a kari..., vždycky zmizí hned i s tácem topinek...

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:37

    Tatarák máme rádi, nedávám sardelovou pastu, kečup a hořčici přidávám přiměřeně, olej je míněn asi na opékání topinek. Karí koření záleží na chuti každého, já ho taky vynechávám. Naopak je dobré přidat pár kapek Worchesteru ;-)

  • Vlasta Novák | 22. 11. 2011 12:27

    Díky za vyhledání duplicity, recept v tomto odkazu jsem dal do soukromých.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova | 22. 11. 2011 12:15

    Pro adminy: tento recept je tu dvakrát http://www.recepty.cz/recept/tatarak-61971, tak by bylo dobré to nějak sloučit!!!

  • matus | 5. 11. 2011 06:39

    mas pravdu....je to prehnane s tym tatarakom...blazni co tomu nerozumia...mam rad tatarak...ale jednoduchy...stary recept a nie ty sracky teraz..

  • h.dalibor | 7. 9. 2011 23:27

    Sardel. pasta,kari a olej pocho ne, ale my dáváme do tataráku ještě trochu majolky.Neškrábeme to ze svíčkové, ale z tataráčku ve střívku z obchodu. A cibuli buď na malé kousky,i naťovou, nebo cibulovou pastu. Výtečný je tatarák z plátku chlazeného lososa.Maso je měkké,lahodné a asi i zdravější. Ještě jsme to zkoušeli z rozmixované uvařené hlívy, taky to jde.

  • tatík | 24. 1. 2008 17:45

    Já teda nevím ,ale souhlasím s tím ,že do tataráku ryba (sardelová pasta) vůbec nepatří!!!!!!

  • Di | 29. 11. 2007 14:53

    Pravý tataráček si kdysi, milí kritici, dělali mongolští jezdci tak, že si strčili kus masa pod sedlo svého koně a řádně ho tak naklepali. Kdepak mletí!

  • Dadus | 29. 11. 2007 14:02

    Já myslím, že tam patří všechny ingredience, které autor uvádí. Jen se to v tom případě rozhodně nejmenuje "tatarák" :-))) To je urážka tohoto pokrmu :-) Pravý tataráček je jenom jeden a ten my - kuchaři a kuchařky udělat umíme ;-) Mějte se krásně!

  • Vilemina Vilhelmová | 9. 10. 2007 13:40

    Tohle je šílený recept, ale přečtěte si "Tatarský biftek speciál", to je daleko šílenější. Whisky, provensálské koření, Rama. Tam už chybí jen trocha máku na posypání, trocha smetany na zalití a všechny se žampiony zapéci v mikrovlnce. To vám opravdu chodí tak málo receptů, že musíte uveřejnit každou slátaninu?

  • Jenda Vlášek | 17. 3. 2007 13:28

    Čtu a nestačím se divit. Pravda každý si může dělat co mu chutná. U některých tradičních receptů s dlouhou historií by měl být ovšem ponechán techn. postup a suroviny. tento recept opravdu nelze považovat za tatarák jak by měl být. Chybí worchester a pepř. Nadbytečný je stolní olej, kmín, sardelová pasta( nechápu) a hlavně kari. Tato chuť musí být šílená pro všechny milovníky této úpravy hov. masa.

  • František Klouda | 5. 1. 2007 22:00

    Dobrý večer.tady kuchař z moravy,Ten stolní olej, kari a sardelová pasta.........To by nam páni hsti asi z hospody utekli!!!!!!!a paní tereza ma pravdu.

  • corsic | 17. 11. 2006 16:22

    kečup rozhodně ano .....ale sardelová pasta, okurky ani kari do tataráku opravdu nepatří!!!!!!!!!!!To je gastrouhylárna.

  • Gábina Henrichová | 8. 4. 2006 10:26

    česnek, sardelová pasta, okurky ani kari do tataráku opravdu nepatří. Česnekem se potírá topinka (nedává se do tataráku jako ingredience), tatarák se roztírá na topinku, je to chutnější a komu česnek dobře nedělá, topinku nečesnekuje a tatarák si může dát.

  • Tereza Jarčušková | 24. 3. 2006 12:13

    Jeden recept na tatarák už je, aj tam je diskusia k tomu, čo tam patrí a čo nie. Tatarák sa robí naškrabaním kvalitnej sviečkovej, z ktorej sa urobí malý bochníček ( ako veľká fašírka ) s jamkou uprostred, do nej sa vklepne žĺtok. Všetky príchute sa podávajú zvlášť a každý stolovník si ich namieša podľa chuti.Ale sardelová pasta tam skutočne nepatrí. Podáva sa s hriankami.

  • Ivan Knapo MUDr. | 24. 3. 2006 09:30

    Sardelová pasta a kari korenie tam nemá čo hľadať

  • jarda dvorek | 3. 3. 2006 12:02

    Dotaz na autora , od které doby se dává do tatarskeho bifteku SARDELOVA PASTA ?

  • Nikola | 9. 2. 2006 16:29

    No s tim kecupem ja take souhlasim. Souhlasila bych i s horcici, ale kari to neeeeeeeee. No a jeste by to nezkazila ani trocha cesneku. Worcester je taky dobrej

  • Anonym | 26. 5. 2005 17:14

    hrůza

  • Fanda Tynek | 1. 5. 2005 12:28

    Dle mě tam nepatří hořčice,kari ani sardelka,dávám wolcestr a trochu bílého pepře, jinak vše ano.Už se těším .Mňam!

  • Frant. Benda | 27. 4. 2005 10:32

    kečup tam patří ! Ale musí tam být ješ tě worcester a asi bych nedával tu sardelku a kariFrant

  • Arnost Bech | 4. 1. 2005 22:09

    Do tataráku kečup nepatří!!!!!!Brrrrrrrrrr

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Večeře Syrové Výjimečný den Oslava Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Chilli Cibule Hořčice plnotučná Hovězí svíčková Kari Kečup - jemný Mletý kmín Olej Paprika - sladká Sardelová pasta Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Guláš bez masa

Guláš bez masa

Tvarožník II.

Tvarožník II.

Výborná ořechová bábovka

Výborná ořechová bábovka

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Krůtí gulášek

Krůtí gulášek

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Vepřový jazyk na divoko

Vepřový jazyk na divoko

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Tvarohový cheesecake s borůvkami

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

78
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
76
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
55
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
34
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
27
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

FOTO: 28 sportovkyň, které se nechaly fotit nahé a ukázaly (skoro) všechno

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka ze zakysané smetany
Tatarka ze zakysanky
Tatarka ze zakysanky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarská pomazánka na topinky
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O.D.
Tatarský biftek z lososa
Tatarský biftek z lososa
  • Recepty.cz
  • Tatarský biftek
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact