Domácí tatarská omáčka
Tatarská pomazánka na topinky
Holandská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já tedy odjakživa do tatarky ingredience krájím nadrobno a to mi chutná. Navíc přidám trochu šťávy z citronu a malinko mletého pepře. Mňam :-)
nememe majonezu :'( ale už jsem to dělala a moooc mi to chutnalo asi tenhle smajlík to to vyjadří :-$ :-$ :-$
Zkuste zeleninu nemixovat , ale pečlivě nadrobounko nakrájet, je to chuťově taky příjemné a na oko hezčí :-)
Já poslala ještě trochu jiný recept na domácí tatarku,ale ten tam bude asi až zítra.
Taky dělám, je výborná, tatarku už od té doby nekupuju, jen majonézu, ředím trošku nálevem z okurek a mlékem. Jana
sem rada,ze je tu tenhle recept.ziju totiz v Irsku a tady tatarskou omacku nesezenete.Takze super
Zapečené filé na špenátě
Špecle se slaninou a žampiony
Achillova pikantní křidýlka
Barevné pomazánky - z červené řepy
Ananasové řezy "Piña Colada"
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Penne se špenátem
Zapečené brambory s kuřecím masem
Grilovaná krkovička se zeleným…
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka