Domácí tatarská omáčka
Tatarská pomazánka na topinky
Holandská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Já tedy odjakživa do tatarky ingredience krájím nadrobno a to mi chutná. Navíc přidám trochu šťávy z citronu a malinko mletého pepře. Mňam :-)
nememe majonezu :'( ale už jsem to dělala a moooc mi to chutnalo asi tenhle smajlík to to vyjadří :-$ :-$ :-$
Zkuste zeleninu nemixovat , ale pečlivě nadrobounko nakrájet, je to chuťově taky příjemné a na oko hezčí :-)
Já poslala ještě trochu jiný recept na domácí tatarku,ale ten tam bude asi až zítra.
Taky dělám, je výborná, tatarku už od té doby nekupuju, jen majonézu, ředím trošku nálevem z okurek a mlékem. Jana
sem rada,ze je tu tenhle recept.ziju totiz v Irsku a tady tatarskou omacku nesezenete.Takze super
Rýžový nákyp s brokolicí
Kuře a la kachna II.
Celerový salát s jablkem
Kynutý závin
Karbanátky z filé
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Penne quattro formaggi
Hermelínové řízky
Zabaione - Italský desert
Fazolky nakyselo s vejci
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami