Čokoládová bábovka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Opravdu výborná, lehká, přidávám lžíci oleje a šťávu z citrónu.
Výborné. Lepší jak normálně s majonézou a je to téměř k nerozeznání.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Feferonový salát
Zapékané těstoviny se špenátem a…
Hromádkový smetanovo-tvarohový koláč
Beránek s kandovaným ovocem
Omáčka z vepřových jater
Kuře po sečuánsku
Kokosové řezy - krémové s polevou
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros