• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tatarka trochu jinak
Napište svůj komentář k receptu

Tatarka trochu jinak

autor: machule
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tatarka trochu jinak
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce lák z okurek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule menší

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájet, okurku nastrouhat a vše smíchat. Tento recept jsem dostala od kamarádky. Dělávám ho někdy místo tatarky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Párky v rohlíku trochu jinak

Párky v rohlíku trochu jinak

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

Linecký koláč trochu jinak

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hedvika | 17. 1. 2007 22:08

    Přidala jsem recept,myslím,že dobrý a zatím neprošel!! Děkuji...

  • Hana vac. | 17. 1. 2007 20:04

    Ja delam majolku tak ze rucnim mixerem mixuji cela dve vajicka se spetkou soli a spetkou cukru a trochou oleje.Jednou rukou drzim mixer a druhou pomalu prilevam olej dokud to neni dostatecne huste.Nebojte se udelat hodne hustou,dokud se netvaruji okolo mixeru kopecky.Na dochuceni pro tatarku nastrouham kousicek cibule(horkne,ale to nevadi,proto jen malinko)potom nastrouham 4-5 kys.okurek.Pridam:sul ,pepr,1 vrchovatou lzicku horcice,malinko octa(1 lzicku asi).Vse promichat rucne a je to.Je vazne vyborna,mam s ni velke uspechy.

  • Hedvika | 17. 1. 2007 16:16

    Poslala jsem malinko jinou verzi pod názvem "Tatarka ze zakysky" .Přidávám hodně kapary a pak to má šmrnc.Vyzkoušejte,je to příjemné zpestření mezi majonézami.

  • Andra | 17. 1. 2007 14:13

    Keď som sa učila variť, chcela som si robiť majonézu sama, ale vždy sa mi zrazila. Až raz mi poradil kolega, ktorého koníčkom bolo varenie nasledovný recept:1žĺtok a 1 čajovú lyžičku plnotučnej horčice dať do porcelánovej misky a miešať ručne vareškou. Postupne pridávať olej (netreba ho kvapkať, môže sa po malých množstvách - cca 1 čaj. lyžička prilievať) za stáleho miešania - po naliatí oleja zrýchliť miešanie. Ja som robila väčšinou z 2-3 dl oleja. Trvalo mi to maximálne 15 minút. Odvtedy som majonézu robila už len podľa tohto receptu a vždy sa mi podarila. Ak sa náhodou majonéza aj zrazí, stačí pridať ďalší žĺtok a rozmiešať.Dnes kupujem hotovú majonézu, ale ak náhodou nemám doma v zásobe, použijem tento recept. Ak chcete, vyskúšajte.

  • Miroslava Severová | 17. 1. 2007 12:37

    To mi připomnělo, kdysi jsem dělala majolku takto : do el. mixeru (co je na robotu), jsem nalila asi tak 1/8 l mléka, maličko přisolila a trochu bílého pepře. Rozmixovala a pak za stálého mixování přikapávala olej. Krásně to zhoustlo a byla majolka bez vajec. Pak se mi to parkrát nepovedlo - nezhoustlo, a tak jsem to přestala dělat.

  • Airan | 17. 1. 2007 12:12

    Obcas to taky delam jako Inka, jen okurky krajim na jemno, nestrouham (zbytecne to zredi) Obcas jako Andra, jen majolku micham napul se smetanou. Oboji je dobre:-))

  • Andra | 17. 1. 2007 09:49

    Podobne robím tatarku, ale bez oleja a namiesto kyslej smotany použijem majonézu light.

Vyberte, co chcete vytisknout
Ostatní Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Lák z okurek Nakládané okurky Pepř mletý Rostlinný olej Sůl Vegeta Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohový koláč s ovocem III.

Tvarohový koláč s ovocem III.

Krakonošův dlabanec

Krakonošův dlabanec

Domácí bramborové hranolky

Domácí bramborové hranolky

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný pomerančem

Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…

Pečená zelenina - výborná

Pečená zelenina - výborná

Pórková lehká polévka

Pórková lehká polévka

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Špagety s baby špenátem, rajčátky a mozzarellou

Špagety s baby špenátem, rajčátky a…

Čočkové ragú

Čočkové ragú

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

57
Pikantní vepřová pečínka
Pikantní vepřová pečínka
54
Marinované cukety s citronovým tvarohem
Marinované cukety s…
52
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
38
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
35
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

FOTO: 24 žhavých zápasnic z MMA. Sexy kočky, které by vám zlámaly kosti, nos i sny

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Tatarka trochu jinak
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact