Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Tatarka ze zakysané smetany
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je výborná, dělám jí především k obalovaným játrům. Helmans nám příjde sladká a ty ostatní taky nemusímé.
;-) ...klasika...,a někdy ještě trošku pepře a sůl
Kuřecí prsa v hořčičné omáčce
Kuřecí játra na olivách a víně
Pravé italské těsto na pizzu
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Tymiánové kuře s rajčaty a smetanou
Pomazánka se sýrem cottage
Rychlé povidlové řezy
Větrníky na plech - karamelové řezy
Vláčný makovník / makovec
Pečený králík s citronem a bylinkami
Voňavý sirup z bezinkových květů
Tartaletky s vanilkovým krémem a…
Pečená vepřová žebra se salsou verde…
Grilovaná zelenina s omáčkou…
Křehké galetky s rebarborou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Bramborový salát s koprem a slaninou