• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tarhoňa II.
Napište svůj komentář k receptu

Tarhoňa II.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tarhoňa II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • písmenkové těstoviny
    • 2
      ks cibule
    • 3
      ks drůbeží párky
    • 0,75
      kostka masox hovězí nebo kuřecí
    • sůl
    • pepř mletý
    • sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Ve středním pekáči na oleji osmahneme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme párky nakrájené na tenší kolečka a orestujeme. Potom nasypeme těstoviny (přímo ze sáčku, neuvařené) a promícháme. Necháme chvíli orestovat, až lehce těstoviny zrůžoví.
2
Přilejeme 4 naběračky vývaru (uvařeného ze 3/4 kostky bujónu), osolíme, opepříme a vložíme do trouby. Občas promícháme.
3
Asi po 10 minutách (až už jsou těstoviny skoro bez vody), přidáme ještě 4 naběračky vývaru. Pečlivě promícháváme, až se voda téměř vyvaří.
4
Výborné jsou k tomuhle jídlu sterilované okurky. Místo párku můžeme dát kuřecí nebo vepřové maso (uvařené...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tarhoňa se zeleninou

Tarhoňa se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 26. 2. 2007 07:00

    Na tarhoňu zamiesite cesto ako na rezance, ale tvrdé, urobíte z neho guľu a nastrúhate na drobnom strúhadle so slzičkami. Rozsypete na čistú utierku a necháte vyschnúť. V plátenom vrecúšku uložené v chlade a suchu vydrží dlho. Varíte ako ostatné cestoviny, prípadne pripravujete v rúre. Pripraviť sa treba na to, že ruky dostanú zabrať :)))

  • Táňa Miňová | 25. 2. 2007 17:52

    Tarhoňa se používá se hlavně jako příloha k pečenému masu. Ale já ji dělám jako hlavní jídlo a maso zamíchám už do tarhoně.A myslím si že jak vepřové tak párek se výtečně hodí....

  • Jana | 25. 2. 2007 13:34

    Tak to zlusím, zdá se, že drobnější hotové tvary budou ideální. Jednou jsem zkoušela tarhoňu a udělala jsem si vlastní nastrouhané těstoviny a nepovedlo se mi to - zvnějšku už se rozvařovaly a vevnitř byly jak šutr.

  • Di | 24. 2. 2007 16:45

    Tarhoňa jsou maďarské těstoviny, v podstatě strouhání, které se připravují obdobně jako rýže. To by Vám asi lépe vysvětlila paní Jarčušková.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2007 15:11

    Tarhoňa pochádza z maďarskej kuchyne.

  • Anonym | 24. 2. 2007 14:17

    Není náhodou tarhoňa židovské jídlo? Já jen, že pak to vepřové a párky by bylo, jako dát na nudle s mákem kečup.

  • Táňa Miňová | 23. 2. 2007 18:07

    Gábino ! Dávám tam celý sáček těstovin

  • Gábina Houšková | 23. 2. 2007 09:52

    Táňo, kolik tam dáváte těch těstovin?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží párky Masox Pepř mletý Písmenkové těstoviny Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Banánky I

Banánky I

Kastrůlkové ražniči

Kastrůlkové ražniči

Cuba libre

Cuba libre

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

Šneci z listového těsta se zelím - zelňáky

Šneci z listového těsta se zelím -…

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

141
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
94
Kuřecí polévka s droby a quinoou
Kuřecí polévka s droby a…
56
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
22
Drůbeží koktejl / salát
Drůbeží koktejl / salát

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Sara Sandeva a její podlomené zdraví: Další zrušená role!

Sara Sandeva a její podlomené zdraví: Další zrušená role!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Tarhoňa II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact