• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tarhoňa II.
Napište svůj komentář k receptu

Tarhoňa II.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tarhoňa II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • písmenkové těstoviny
    • 2
      ks cibule
    • 3
      ks drůbeží párky
    • 0,75
      kostka masox hovězí nebo kuřecí
    • sůl
    • pepř mletý
    • sádlo nebo olej

Postup přípravy receptu

1
Ve středním pekáči na oleji osmahneme do zlatova cibuli nakrájenou na kostičky. Přidáme párky nakrájené na tenší kolečka a orestujeme. Potom nasypeme těstoviny (přímo ze sáčku, neuvařené) a promícháme. Necháme chvíli orestovat, až lehce těstoviny zrůžoví.
2
Přilejeme 4 naběračky vývaru (uvařeného ze 3/4 kostky bujónu), osolíme, opepříme a vložíme do trouby. Občas promícháme.
3
Asi po 10 minutách (až už jsou těstoviny skoro bez vody), přidáme ještě 4 naběračky vývaru. Pečlivě promícháváme, až se voda téměř vyvaří.
4
Výborné jsou k tomuhle jídlu sterilované okurky. Místo párku můžeme dát kuřecí nebo vepřové maso (uvařené...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Tarhoňa se zeleninou

Tarhoňa se zeleninou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 26. 2. 2007 07:00

    Na tarhoňu zamiesite cesto ako na rezance, ale tvrdé, urobíte z neho guľu a nastrúhate na drobnom strúhadle so slzičkami. Rozsypete na čistú utierku a necháte vyschnúť. V plátenom vrecúšku uložené v chlade a suchu vydrží dlho. Varíte ako ostatné cestoviny, prípadne pripravujete v rúre. Pripraviť sa treba na to, že ruky dostanú zabrať :)))

  • Táňa Miňová | 25. 2. 2007 17:52

    Tarhoňa se používá se hlavně jako příloha k pečenému masu. Ale já ji dělám jako hlavní jídlo a maso zamíchám už do tarhoně.A myslím si že jak vepřové tak párek se výtečně hodí....

  • Jana | 25. 2. 2007 13:34

    Tak to zlusím, zdá se, že drobnější hotové tvary budou ideální. Jednou jsem zkoušela tarhoňu a udělala jsem si vlastní nastrouhané těstoviny a nepovedlo se mi to - zvnějšku už se rozvařovaly a vevnitř byly jak šutr.

  • Di | 24. 2. 2007 16:45

    Tarhoňa jsou maďarské těstoviny, v podstatě strouhání, které se připravují obdobně jako rýže. To by Vám asi lépe vysvětlila paní Jarčušková.

  • Tereza Jarčušková | 24. 2. 2007 15:11

    Tarhoňa pochádza z maďarskej kuchyne.

  • Anonym | 24. 2. 2007 14:17

    Není náhodou tarhoňa židovské jídlo? Já jen, že pak to vepřové a párky by bylo, jako dát na nudle s mákem kečup.

  • Táňa Miňová | 23. 2. 2007 18:07

    Gábino ! Dávám tam celý sáček těstovin

  • Gábina Houšková | 23. 2. 2007 09:52

    Táňo, kolik tam dáváte těch těstovin?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Vaření Restování Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Drůbeží párky Masox Pepř mletý Písmenkové těstoviny Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Rybí pomazánka s tvarohem

Rybí pomazánka s tvarohem

Košíčky isidor

Košíčky isidor

Tvarohová štola

Tvarohová štola

Penne con polo

Penne con polo

Halušky s brynzou

Halušky s brynzou

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem nebo tvarůžky

Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Smothie-Kiwi a banán

Smothie-Kiwi a banán

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

37
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Plněné kynuté knedlíky
Plněné kynuté knedlíky
16
Pravé maďarské lečo
Pravé maďarské lečo
14
Cukeťák z trouby
Cukeťák z trouby
14
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

Dara o Nedvědovi zavěšeném do blondýny: Způsob, jak upustit páru!

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Tarhoňa II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact