Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Opečené toasty s mozzarellou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bigos
Cuketový makovec
Vepřové v alobalu
Bryndzová pomazánka
Listové řezy s rumovou polevou
Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki