• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Tajemství II.
Napište svůj komentář k receptu

Tajemství II.

0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Tajemství II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 100
      g kuřecí maso prsa
    • 150
      g vepřové maso kýta
    • 100
      g jablka
    • 100
      g banány
  • Těstíčko
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      dl voda
  • Omáčka
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 250
      ml vývar masoxu
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce bílé víno
    • 1
      lžíce ocet
    • 2
      lžíce cukr
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka glutasol
    • 2
      lžička solamyl (bramborový škrob) rozmíchaný v trošce studené vody
    • 1
      hrst mandle oloupané opražené

Postup přípravy receptu

1
Kuřecí a vepřové maso nakrájíme zhruba na 1/2 cm plátky. Oloupaná jablka zbavená jádřinců a banány nakrájíme na stejné plátky jako maso. Všechny ingredience na těstíčko vymícháme dohladka. Obalujeme jak maso, tak ovoce v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Vyjmeme a necháme v sítu odkapat. Mezitím v druhé pánvi připravíme omáčku.
2
Omáčka: na 3 lžících rozpáleného oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli a nasekané stroužky česneku, přidáme zázvor. Zalijeme vývarem, sójovou omáčkou, vínem a octem. Poté přidáme cukr, špetku soli a glutasolu, nakonec vmícháme solamyl smíchaný s vodou. Mícháme, dokud omáčka nezhoustne. Omáčku odstavíme a vhodíme do ní opražené mandle.
3
Okapané plátky masa, jablka a banány narovnáme na mísu a zalijeme omáčkou. Podáváme s uvařenou sypkou rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Melounové tajemství

Melounové tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Listové rychlé sladké tajemství

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Bílé víno Česnek Cibule Cukr Glutasol Hladká mouka Jablka Kuřecí maso Mandle Ocet Rostlinný olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Vepřové maso Voda Vývar Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr po břeclavsku

Kapr po břeclavsku

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Musaka z lilku - Balkán

Musaka z lilku - Balkán

Česnečka z uzených žeber

Česnečka z uzených žeber

Dýňový prívarok

Dýňový prívarok

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Borůvkový (višňový)  likér

Borůvkový (višňový) likér

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

45
Zapečená cuketa
Zapečená cuketa
39
Srbské rizoto
Srbské rizoto
37
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
36
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
28
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Velmi vážný rozhovor s Reginou Rázlovou: O uspořádání »posledních věcí«! A výběru místa odpočinku…

Velmi vážný rozhovor s Reginou Rázlovou: O uspořádání »posledních věcí«! A výběru místa odpočinku…

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Tajemství II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact