• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrové karbanátky II.
Napište svůj komentář k receptu

Sýrové karbanátky II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrové karbanátky II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g tvrdý sýr
    • 3
      ks brambory střední - vařené ve slupce
    • 0,50
      plechovka kukuřice Bonduelle
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce 1-2

Postup přípravy receptu

1
Sýr a oloupané brambory nastrouháme, přidáme vejce, osolíme, přidáme kukuřici - půl plechovky a strouhanku na zahuštění. Zpracujeme, děláme malé bochánky, obalíme ve strouhance a dáme smažit.
2
Podáváme s bramborovou kaší.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky, krokety)

Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…

Šunkovo-sýrové karbanátky

Šunkovo-sýrové karbanátky

Sýrové karbanátky (nejen) s hráškem

Sýrové karbanátky (nejen) s hráškem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 1. 12. 2007 18:05

    Uzpůsobila jsem to následovně: Vše pomlít: kousek syrového celeru, kousek petržele, půlka středně velké cibule, 1 syrová brambora, 5 stroužků česneku, 1/2 menší mrkve, 10 dkg madelandu, 1 stehenní kuřecí řízek (syrový); přidat špetku podravky, špetku mletého pepře, špetku sušeného libečku, 1 vejce, strouhanku. Malé bochánky jsem bez dalšího obalování osmahla na oleji. Skvělé teplé i studené.

  • majkl táradlo | 9. 11. 2007 17:47

    s kořením bych to nepřeplácal , stačí sůl a pepř, sekaná petrželka , jako holanďan

  • Eva | 29. 10. 2007 22:55

    Může tobýt dobré,vyzkouším

  • Anonym | 26. 10. 2007 12:51

    Dělám podobné placky,když zbyde bramborová kaše. Vmíchám vejce,sýr a hladkou mouku,uzeninu (ale nemusí být) a pak smažím. Hodí se např. jako příloha místo hranolků,koket,ale je to dobré i se zeleninovým salátem.

  • Marian Matyáš | 19. 10. 2007 10:59

    Chuťově výborné, jen mě osobně tam příliš nesedí kukuřice a přidal bych trochu či více pepře.

  • olča | 19. 10. 2007 08:35

    Tento recept jsem zatím nevyzkoušela, ale možná by proti roztečení sýra pomohl stejný fígl jako při smažení sýra - na závěr obalování před samotným smažením obalit v rozšlehaném vejci. Při nejbližší příležitosti také vyzkouším.

  • Jitka Samáková | 18. 10. 2007 13:17

    Recept jsem zkoušela, chuťově velice dobré, ale nikdy se mi nepodaří smažení... sýr se vždy rozteče. Poraďte, prosím, jak se vám podaří karbanátky udržet v celku.

  • slaměnka | 18. 10. 2007 10:07

    Přidám trochu šunky na obohacení a zpestření... Jinak není co dodat, určitě dobré. :-)

  • Romana Chvátalová | 16. 10. 2007 15:38

    Rychlé a chutné. Také bych dokořenila a přidalazeleninový salát. Určitě zkusím

  • jitka | 16. 10. 2007 08:28

    Velmi zajímavé určitě zkusím,ale malinko dám pepř

  • kateřina štěrbová | 8. 10. 2007 19:59

    Docela dobrej recept a jednoduchej.hned zítra ho zkusim.

  • Anonym | 8. 10. 2007 13:39

    Asi bych pidala nějaké koření (kari, bazalku, chili), tohle ja taková dětská verze, ale nic proti ní :)

  • Hana Rožníčková | 17. 1. 2007 10:17

    Hm, jednoduché a mohlo by být dobré.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Kukuřice Sůl Tvrdý sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Čaj ze sušených šípků

Čaj ze sušených šípků

Domácí chléb III.

Domácí chléb III.

Červená řepa se zelím

Červená řepa se zelím

Losos s jogurtovou omáčkou a smetanové brambory

Losos s jogurtovou omáčkou a…

Kakaová buchta s polevou

Kakaová buchta s polevou

Makový koláč s rebarborou

Makový koláč s rebarborou

Jahodový dort se smetanou

Jahodový dort se smetanou

Česneková krkovička na houbách

Česneková krkovička na houbách

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

161
Sypánky s mákem
Sypánky s mákem
89
Campari Orange Passion
Campari Orange Passion
89
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
54
Nealkoholický punč
Nealkoholický punč
53
Kapustové těstoviny - zapékané
Kapustové těstoviny -…

Zajímavé články

Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A dokonce pro celou rodinu!
Večeře do půl hodiny na každý den v týdnu: A…
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů, které zvednou náladu smutným dětem a dodají energii unaveným rodičům
Nejlepší jídla na konec prázdnin: 10 receptů,…
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Nečekané rozchody slavných: Nevěra, tchyně „na zabití“ i výkyvy nálad

Ženy.cz Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Empatie jako dar i prokletí. Když vám vnímavost ničí život

Blesk.cz Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

Co je to na Ibize za řeckého hrdinu? Namakaný Odysseus Matt Damon

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

Zvěrokruh a karma: Která znamení si to obvykle nejvíce odskáčou?

  • Recepty.cz
  • Sýrové karbanátky II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact