• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Sýrová roláda I.
Napište svůj komentář k receptu

Sýrová roláda I.

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrová roláda I.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      balíček plátkový sýr
    • 150
      g šunka
  • Náplň
    • 120
      g máslo
    • 2
      ks tavený sýr
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 0,50
      ks cibule
    • 3
      ks vejce
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Máslo utřeme s tavenými sýry, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, okurky, petrželku, natvrdo uvařená a pokrájená vejce. Vše osolíme, opepříme, přidáme hořčici a do pěny utřeme.
2
Balíčky plátkového sýra vložíme v obalu do horké vody a necháme změknout. Potom je vyjmeme na vál, plátky rozložíme do tvaru obdélníku a přejedeme je jemně válečkem, aby se horký sýr spojil v jednu placku. Placku potřeme pomazánkou, na ni rozložíme plátky šunky a opět potřeme vrstvou pomazánky. Nakonec srolujeme, zabalíme do alobalu a dáme do chladničky ztuhnout. Druhý den ji krájíme na 1,5 cm silné plátky. Ozdobíme listy hlávkového salátu a ředkvičkami. Podáváme s pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda II.

Sýrová roláda III.

Sýrová roláda III.

Sýrová roláda IV.

Sýrová roláda IV.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pesastor | 26. 3. 2016 15:53

    Cela teorie je napd! Syr [musi byt 30%] na papir a fen nebo horkovzduska dela zazraky! :-D :-D :-D

  • BindiDindi | 22. 1. 2016 10:19

    Roláda je výborná, co se týče náplní, tak jde hodně improvizovat, využila jsem tip Mirky - 3x4 plárky eidamu 30% jsem rozložila na pečící papír aby se plátky vždy malinko překrývaly, zahřála na chvíli v troubě a výsledek výborný. Děkuji a doporučuji!

  • Mirka | 7. 6. 2015 13:09

    Dělám z plátkového sýra , dám na plech pečicí papír na něj plátkový sýr 3x4 plátky a dám na chvíli do horké trouby. Sýr se rozteče a spojí a mám plát sýra , na něj dám náplň a sroluji.

  • Marťa | 26. 4. 2015 16:25

    Roládku jsem vyzkoušela a byla výborná. Sklidila úspěch i u ostatních :-[ . Přidala jsem navíc ještě papriku kapii a výsledek byl super :-))

  • Míša99 | 12. 9. 2012 15:30

    moc jsme si pochutnali

  • Iveta Janatová | 24. 2. 2009 10:53

    Já používám sýr v celku(300g).Nikdy se mi do toho moc něchtělo,měla jsem obavy z toho,že to nestihnu rozvállet,až to vytáhnu z vody,ono se musí se sýrem potom rychleji pracovat,ale zvládla a jsem ráda ,že jsem to vyzkoušela, je to moc dobré.Dávám smažená vajíčka nebo pomazán.máslo s česnekem a křenem a plním různě salámem a sterilovanou zeleninou.

  • hana Valentová | 28. 1. 2008 19:18

    Myslím, že na množství sýra nezáleží, ale dala bych tak 300g.. Vyzkouším koncem týdne pro návštěvu..

  • Anonym | 17. 12. 2006 18:08

    Plátkového sýra potřebuji tedy 200g?Děkuji

  • Anonym | 24. 11. 2006 15:14

    já tam přidávám také papriku a je to osvěžující a velmi chutné je opravdu výborná dík

  • Vendy | 24. 10. 2006 19:05

    Když mám plátkový sýr,tak si dám na plech alobal,ten trošku potřu olejem a dám na chvilku do trouby,než se sýr spojí,pak na to naplácám náplň a stěrkou si pomáhám při rolování.

  • Lenka Zavřelová | 24. 2. 2006 21:26

    Znám a dělám při různých oslavách pro návštěvy. Je výborná a opravdu se tam může namíchat cokoliv. Já dělávám většinou tuto náplň.

  • vertigo | 4. 11. 2005 13:37

    Jak jsem slíbil tak jsem tu roládu zrobil a musím říct že je vynikající:D sice jsem tam dal úplně jiné věci ale to je vedlejší...tak nezbývá mi nic jiného než si popřát dobrou chuť:D a taky všem co mou roládu zkusí:)))

  • Jana Wernischova | 3. 11. 2005 15:50

    Super! Tuhle roládu dělám, jen cibuli do ní raději strouhám. Je tak oblíbená, že zpravdila nevydrží do druhého dne a začne se krájet dřív, natož aby mi vydržela třeba k večeři - prostě všichni chodí "jen tak ukrajovat".

  • vertigo | 3. 11. 2005 15:29

    zítra se na to vrhnu :D

  • daniela | 10. 5. 2005 11:30

    je to super

  • Jana | 8. 9. 2004 18:14

    Do této rolády, mimochodem velice dobré, používám do náplně pomazánkové máslo. Není tak tučná.Může být s libovolnou příchutí.

  • Anonym | 3. 6. 2004 23:09

    nejlepší ze sýra Madelandmísto uvedené náplně se dá použít i Creame Bonjour např. bylinkový, poklást plátky šunky a nudličky kapie žluté, červené,zelené

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Máslo Nakládané okurky Pepř mletý Petrželka Plátkový sýr Sůl Šunka Tavený sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Banánové muffiny

Banánové muffiny

Perníková buchta s jablky

Perníková buchta s jablky

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Vařený hrách

Vařený hrách

Těstovinový salát s celerem a krabími tyčinkami

Těstovinový salát s celerem a krabími…

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.

Domácí houskový knedlík

Domácí houskový knedlík

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Šťouchané brambory s uzeným sýrem

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

33
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
17
Svařák
Svařák
17
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Drzost Slováčka nezná mezí: Skandál přímo v kostele

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Krize u Vémolových: Lela balí kufry?! Shání si prý nové bydlení

Krize u Vémolových: Lela balí kufry?! Shání si prý nové bydlení

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Další doporučené recepty:

Sýrová roláda
Sýrová roláda
Sýrová roláda
Sýrová roláda
Sýrová roláda  - jednoduchá
Sýrová roláda - jednoduchá
Sýrová roláda II.
Sýrová roláda II.
Sýrová roláda III.
Sýrová roláda III.
Sýrová roláda IV.
Sýrová roláda IV.
  • Recepty.cz
  • Sýrová roláda I.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact