• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
Napište svůj komentář k receptu

Sýrová jehla

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrová jehla
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tvrdý sýr
    • anglická slanina
    • párky
    • cibule Nebo pórek

Postup přípravy receptu

1
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v klasickém trojobalu.
2
Podáváme s bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Živáňská jehla

Živáňská jehla

Jednoduchá sýrová pomazánka

Jednoduchá sýrová pomazánka

Sýrová polévka s vejci

Sýrová polévka s vejci

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 23. 1. 2007 23:49

    S Eidamem to nemám ze své hlavy, ale z několika kvalifikovaných zdrojů. Je to jako vše o penězích :-( Zákazník si žádá levné, tak výroba se šidí a zrychluje na úkor kvality a někdy i zdraví.Zvyknul jsem si raději používat cca 1/2 Ementálu, je však výraznější než cihla a pokrm chuťově neztratí.

  • Jozef T. | 23. 1. 2007 17:35

    P. Martin, je mozné, ze máte s tým Eidamom pravdu, ale tepelne upravovat Emmental je podla mna priam hriech. (Podobne ako vo Francúzsku sirup do piva...)

  • Di | 23. 1. 2007 13:50

    Také jsem četla, že ze sýrů typu Eidam se teplem uvolňují rakovinotvorné soli a že by se tento sýr neměl používat na tepelné zpracování. Ve studeném stavu zřejmě nevadí.

  • Irena Klasová | 23. 1. 2007 12:24

    Taky mě překvapil pan Martin s tím sýrem. My Eidam používáme na zapečení na pizzu či na ementálskou pečeni.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 20:33

    Martine: udivil jste mě velice,já jsem nikdy o ničem takovém neslyšela a to tepelně zpracovávala sýr moje babička,maminka a já to taky tak dělám a máme to rádi celá rodina-takový klasický smažák se šunkou..a teď tady čtu o rakovinotvorných solích.No a já myslela,že sýry jsou relativně zdravé.:o)

  • MartinV | 22. 1. 2007 15:33

    Eidam nedoporučuji na tepelnou úpravu, teplem se aktivují rakovinotvorné soli používané při jeho výrobě. Vhodný (leč dražší) je např.Ementál.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 10:08

    Já na sýrové špízy používám různé druhy sýrů-uzený eidam,tvarůžky,Hermelín,Nivu a prokládám je pórkem a třeba žampiónky.Celé obalím nejlépe dvakrát v trojobalu a osmažím na pánvi.:o)

  • Irena Klasová | 22. 1. 2007 09:53

    Skvělá a rychlá večeře.Anglickou kupuji jedině u nás u Linharta,tam jí mají fakt výbornou a jemně nakrájenou ne jako v Plusu či Kauflandu. Tahle fakt nemá chybu. Dá se jíst i bez chleba, ten je k tomu škoda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Párky Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drůbková polévka

Drůbková polévka

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Krůta po americku

Krůta po americku

Boršč

Boršč

Špenátová polévka slavnostní

Špenátová polévka slavnostní

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Marinované špízy

Marinované špízy

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)

Krevety s rýžovými nudlemi

Krevety s rýžovými nudlemi

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

356
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
46
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Piškotová roláda podle Lidušky
Piškotová roláda podle…
16
Dršťková polévka podle mojí babičky
Dršťková polévka podle…

Zajímavé články

Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
AHA.cz Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Učitelka, děkan, prodejce aut: Kdo jsou a co dělají sourozenci českých celebrit?

Blesk pro ženy StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

Ženy.cz Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Blesk.cz Tohle si Jiří Krampol (†87) nezasloužil: Nedůstojná válka o tělo a pohřeb

Tohle si Jiří Krampol (†87) nezasloužil: Nedůstojná válka o tělo a pohřeb

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Přiznání moderátorky Lucie Křížkové: 'Nevím, kde se stala chyba, ale moje děti spolu zatím nemají úplně ideální vztah...'

Blesk Horoskopy Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact