• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
Napište svůj komentář k receptu

Sýrová jehla

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sýrová jehla
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • tvrdý sýr
    • anglická slanina
    • párky
    • cibule Nebo pórek

Postup přípravy receptu

1
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v klasickém trojobalu.
2
Podáváme s bramborem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Živáňská jehla

Živáňská jehla

Cuketovo-sýrová omáčka

Cuketovo-sýrová omáčka

Jednoduchá sýrová pomazánka

Jednoduchá sýrová pomazánka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 23. 1. 2007 23:49

    S Eidamem to nemám ze své hlavy, ale z několika kvalifikovaných zdrojů. Je to jako vše o penězích :-( Zákazník si žádá levné, tak výroba se šidí a zrychluje na úkor kvality a někdy i zdraví.Zvyknul jsem si raději používat cca 1/2 Ementálu, je však výraznější než cihla a pokrm chuťově neztratí.

  • Jozef T. | 23. 1. 2007 17:35

    P. Martin, je mozné, ze máte s tým Eidamom pravdu, ale tepelne upravovat Emmental je podla mna priam hriech. (Podobne ako vo Francúzsku sirup do piva...)

  • Di | 23. 1. 2007 13:50

    Také jsem četla, že ze sýrů typu Eidam se teplem uvolňují rakovinotvorné soli a že by se tento sýr neměl používat na tepelné zpracování. Ve studeném stavu zřejmě nevadí.

  • Irena Klasová | 23. 1. 2007 12:24

    Taky mě překvapil pan Martin s tím sýrem. My Eidam používáme na zapečení na pizzu či na ementálskou pečeni.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 20:33

    Martine: udivil jste mě velice,já jsem nikdy o ničem takovém neslyšela a to tepelně zpracovávala sýr moje babička,maminka a já to taky tak dělám a máme to rádi celá rodina-takový klasický smažák se šunkou..a teď tady čtu o rakovinotvorných solích.No a já myslela,že sýry jsou relativně zdravé.:o)

  • MartinV | 22. 1. 2007 15:33

    Eidam nedoporučuji na tepelnou úpravu, teplem se aktivují rakovinotvorné soli používané při jeho výrobě. Vhodný (leč dražší) je např.Ementál.

  • Jana Kutačová | 22. 1. 2007 10:08

    Já na sýrové špízy používám různé druhy sýrů-uzený eidam,tvarůžky,Hermelín,Nivu a prokládám je pórkem a třeba žampiónky.Celé obalím nejlépe dvakrát v trojobalu a osmažím na pánvi.:o)

  • Irena Klasová | 22. 1. 2007 09:53

    Skvělá a rychlá večeře.Anglickou kupuji jedině u nás u Linharta,tam jí mají fakt výbornou a jemně nakrájenou ne jako v Plusu či Kauflandu. Tahle fakt nemá chybu. Dá se jíst i bez chleba, ten je k tomu škoda.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Cibule Párky Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maso tří barev

Maso tří barev

Listové řezy s krémem

Listové řezy s krémem

Kynutý koláč s ovocem pro domácí pekárnu

Kynutý koláč s ovocem pro domácí…

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Kuskus na čínský způsob

Kuskus na čínský způsob

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou

Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou…

Bulgur s kuřecím masem

Bulgur s kuřecím masem

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po italsku

Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…

Gratinované brambory s hořčicí

Gratinované brambory s hořčicí

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

112
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
45
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
29
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Krémová polévka z…
28
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…
20
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…

Zajímavé články

UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patizon a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Vinobraní 2025: Tipy na akce na Moravě i v Čechách
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem pouličních bister
Znáte pide? Turecká pizza ve tvaru loďky je hitem…
AHA.cz Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Fakta o nádoru, kterým trpí Něrgešová: Neurolog šel s pravdou ven

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Klíčové trendy podzimu? Inspirujte se ultra moderním outfitem známé herečky

Ženy.cz Z pekla rovnou do ráje: druhý trimestr mi ukazuje krásy těhotenství

Z pekla rovnou do ráje: druhý trimestr mi ukazuje krásy těhotenství

Blesk.cz Scenárista Ivan Hubač poprvé o lásce Veronice Žilkové: Žijeme zvlášť...

Scenárista Ivan Hubač poprvé o lásce Veronice Žilkové: Žijeme zvlášť...

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

  • Recepty.cz
  • Sýrová jehla
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact