• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
Napište svůj komentář k receptu

Švei-ču-žou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 79
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Švei-ču-žou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      ks pórek nebo 0.25 hlávky zelí
    • 0,50
      šálek vývar silný
    • 2
      lžíce bílý vermut
    • feferonka kousek

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí.
2
1/4 hrnku solamylu smícháme v misce se 2 lžícemi vody, vejcem a maso do směsi naložíme na 10-15 minut.
3
Plátky masa pak osmažíme ve woku nebo hlubší pánvi na několikrát tak, aby na dně vždy ležela jen jedna vrstva masa, jinak se nepropeče rychle.
4
Opečené maso odkládáme do misky. Na výpeku opečeme zelí nebo pórek nakrájené rovněž na malé čtverečky a když začne měknout zalijeme vývarem, který přivedeme do varu.
5
Přidáme všechno maso, vermut a soju a případně exotické koření, které máme máme rádi (zázvor, koření pěti vůní, citronovou trávu, sečuánský pepř).
6
Krátce povaříme a servírujeme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými…

Šuei-ču-žou II.

Šuei-ču-žou II.

Vepřové plátky švej-ču-žou

Vepřové plátky švej-ču-žou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniel Macík | 15. 5. 2014 11:10

    Dá se také konzumovat s čerstvým hovnem uvařeným na měkko. Výborné! <3

  • olča | 30. 12. 2012 16:39

    já ho dělám jinak a je to vynikající.Na plátky nakrájím kýtu,plátky potřu plnotučnou hořčicí,poskládám do mísy.Udělám si marinádu ,2vejce,lžičku sladký papriky,lžičku pálivé papriky,lžičku soli,lžičku cukru,lžičku worcestru,lžičku kari,směs smíchám a naleju na plátky.Nechám 24hodin v teple uležet.Druhý den všechno promíchám a smažím na pánvi v rozpáleném oleji.Zkuste to,je to vynikající. :-)

  • gisi | 31. 1. 2007 01:22

    zajímavé určitě vyzkouším, toto jídlo dělají u nís v asijském bistru.mňam

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vermut Feferonka Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Vepřová kýta Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečné koláčky

Jablečné koláčky

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Slaný listový závin

Slaný listový závin

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Smoothie s Kinder Pinguí

Smoothie s Kinder Pinguí

Beskydský králík

Beskydský králík

Bábovka z červené řepy

Bábovka z červené řepy

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

45 minut
Jablečný bread cake

Jablečný bread cake

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

166
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
56
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Krupicový dezert se…
49
Ostružinový džem s jahodami
Ostružinový džem s…
37
Nepečený jablkový dort
Nepečený jablkový dort
33
Bramboračka s bylinkovými noky
Bramboračka s…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Lidi, vzpamatujte se! Proč už nikdo nemá normální vztah k jídlu?

Blesk.cz Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

Manželka hokejisty Červenky Veronika: První slova o rozvodu!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Další doporučené recepty:

Šunkovo-sýrové karbanátky
Šunkovo-sýrové karbanátky
Šusky (opečené škubánky)
Šusky (opečené škubánky)
Švédský koláč
Švédský koláč
Švejkův salát domácí
Švejkův salát domácí
Švestička v křupavé slanině
Švestička v křupavé slanině
Švestková bublanina se smetanovou polevou
Švestková bublanina se smetanovou…
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact