• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
Napište svůj komentář k receptu

Švei-ču-žou

autor: Pastis
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 73
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Švei-ču-žou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g vepřová kýta
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      ks pórek nebo 0.25 hlávky zelí
    • 0,50
      šálek vývar silný
    • 2
      lžíce bílý vermut
    • feferonka kousek

Postup přípravy receptu

1
Kýtu nakrájíme na tenké čtverečky asi 3x3 cm. Dáme-li ji před krájením na 10 minut do mrazáku, maso ztvrdne a lépe se krájí.
2
1/4 hrnku solamylu smícháme v misce se 2 lžícemi vody, vejcem a maso do směsi naložíme na 10-15 minut.
3
Plátky masa pak osmažíme ve woku nebo hlubší pánvi na několikrát tak, aby na dně vždy ležela jen jedna vrstva masa, jinak se nepropeče rychle.
4
Opečené maso odkládáme do misky. Na výpeku opečeme zelí nebo pórek nakrájené rovněž na malé čtverečky a když začne měknout zalijeme vývarem, který přivedeme do varu.
5
Přidáme všechno maso, vermut a soju a případně exotické koření, které máme máme rádi (zázvor, koření pěti vůní, citronovou trávu, sečuánský pepř).
6
Krátce povaříme a servírujeme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými oříšky)

Kung-pao-žou (vepřové maso s burskými…

Šuei-ču-žou II.

Šuei-ču-žou II.

Vepřové plátky švej-ču-žou

Vepřové plátky švej-ču-žou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniel Macík | 15. 5. 2014 11:10

    Dá se také konzumovat s čerstvým hovnem uvařeným na měkko. Výborné! <3

  • olča | 30. 12. 2012 16:39

    já ho dělám jinak a je to vynikající.Na plátky nakrájím kýtu,plátky potřu plnotučnou hořčicí,poskládám do mísy.Udělám si marinádu ,2vejce,lžičku sladký papriky,lžičku pálivé papriky,lžičku soli,lžičku cukru,lžičku worcestru,lžičku kari,směs smíchám a naleju na plátky.Nechám 24hodin v teple uležet.Druhý den všechno promíchám a smažím na pánvi v rozpáleném oleji.Zkuste to,je to vynikající. :-)

  • gisi | 31. 1. 2007 01:22

    zajímavé určitě vyzkouším, toto jídlo dělají u nís v asijském bistru.mňam

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Čína Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý vermut Feferonka Pórek Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Vejce Vepřová kýta Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košovská specialita

Košovská specialita

Lehké ovocné řezy

Lehké ovocné řezy

Houbovník z Pojizeří

Houbovník z Pojizeří

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Nivový dip (nejen) s pečeným bramborem

Můj dýňový kompot s ananasem

Můj dýňový kompot s ananasem

Zelňačka pro přátele

Zelňačka pro přátele

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a jarní cibulkou

Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…

Zbojnický salát

Zbojnický salát

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

375
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
207
Sardelové chlebíčky
Sardelové chlebíčky
158
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
72
Korejská rýže Bibimbap
Korejská rýže Bibimbap
27
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. &#039;Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,&#039; diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Šunkovo-sýrové karbanátky
Šunkovo-sýrové karbanátky
Šusky (opečené škubánky)
Šusky (opečené škubánky)
Švédský koláč
Švédský koláč
Švejkův salát domácí
Švejkův salát domácí
Švestička v křupavé slanině
Švestička v křupavé slanině
Švestková bublanina se smetanovou polevou
Švestková bublanina se smetanovou…
  • Recepty.cz
  • Švei-ču-žou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact