• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami
Napište svůj komentář k receptu

Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami

autor: pippiva
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 250
      g mleté maso - vepřové
    • 100
      g anglická slanina
    • 40
      g pistácie
    • 100
      g sušené švestky
    • 100
      ml mléko
    • 4
      plátek toastový chléb svetly
    • 2
      ks vejce
    • petrželka svazek
    • muškátový oříšek
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Toustový chléb nakrájíme na kostky a namočíme v mléce. V míse smícháme maso, přidáme rozkvedlaná vejce, namočený chléb, osolíme, opepříme, přidáme trochu strouhaného muškátového oříšku, posekanou petrželku, promícháme. Slaninu nakrájíme na kostičky, vypeckované švestky taktéž nakrájíme na kousky, pistácie rozpulíme, vše přidáme k masu a promícháme. Uplácáme šišku, dáme do vymaštěného pekáčku, potřeme olivovým olejem a dáme péct do předehřáté trouby na 180°C po dobu 45 - 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Koláč z křehkého těsta s ricottou a pistáciemi

Koláč z křehkého těsta s ricottou a…

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Rychlá rajská polévka s pistáciemi

Kaše s pistáciemi

Kaše s pistáciemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hana | 7. 4. 2012 10:07

    dekuji za odpoved, uz je v troube a jen doufam ze 100 g svestek bylo uz bez pecek, aby nebyla treba moc sladka. to me napadlo az kdyz jsem ji pripravovala

  • pippiva
    pippiva | 6. 4. 2012 11:12

    Zalezi na kvalite svestek. Tedy na stupni "vysuseni" . Ja pouzivam susene svestky, ktere jsou spis "mazlave" nez vysusene. Pokud mate svestky sussi, tak urcite namocenim nic nezkazite. :-)

  • hana | 5. 4. 2012 17:33

    take pekny recept, rada vyzkousim, svestky se nemusi davat bobtnat do vody?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Hovězí
Maso Hovězí Vepřové Oběd Večeře Pečení Velikonoce Výjimečný den Oslava Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Mléko Mleté maso - hovězí Mleté maso - vepřové Muškátový oříšek Pepř mletý Petrželka Pistácie Sušené švestky Toastový chléb Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Čínská rýže

Čínská rýže

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Dršťková polévka z kuřecích žaludků

Fenyklový salát s pomerančem

Fenyklový salát s pomerančem

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu

Ořechové kostky - miniřezy

Ořechové kostky - miniřezy

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)

Bazalková pasta / pesto

Bazalková pasta / pesto

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

374
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
295
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
57
Masové kuličky v rajčatové omáčce z pomalého hrnce
Masové kuličky v…
56
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s rajčaty a…
28
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

Ráchel Karnižová porodila syna! Jaké dostal jméno?

SportRevue.cz FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

FOTO: Sonia Isaza - tahle osvalená ženská s umělými ňadry je novou přítelkyní Arturo Vidala

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Sváteční mandlové rohlíčky
Sváteční mandlové rohlíčky
Sváteční řezy
Sváteční řezy
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa 13 hodin pečená
Svatomartinská husa 13 hodin pečená
  • Recepty.cz
  • Sváteční sekaná s pistáciemi a švestkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact