• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Sušená zelenina - Podravka
Napište svůj komentář k receptu

Sušená zelenina - Podravka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Sušená zelenina - Podravka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg mrkev
    • 1
      kg petržel
    • 0,50
      kg celer
    • 1
      kg sůl
    • 3
      ks pórek
    • 2
      ks červená paprika
    • 2
      ks zelená paprika
    • 0,50
      kg cibule
    • 3
      ks česnek palička

Postup přípravy receptu

1
Nadrtíme robotem na zeleninu,smícháme se solí a sušíme. Poté opět nadrtíme a sušíme... Můžeme přidat petrželovou a celerovou nať.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská nakládaná sušená rajčata

Italská nakládaná sušená rajčata

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

Sušená rajčata

Sušená rajčata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 20. 3. 2007 21:36

    Nemajíc robot, strouhám na obečejném struhadle a suším na radiátoru od podzimu do jara, když mi něco zbyde v létě, suším na okně na slunci , a to bez soli. Na rozdíl od výše uvedeného receptu suším i mrkev, kedlubny (ty v menším množství, mají hodně vody), kapustu, brokolici, květák, prostě do základu celer-petržel-mrkev přistrouhám nebo přikrájím, co mi zrovna zbývá. Skvělé do polévek, omáček, zelninových a masových směsí, gulášů, určitě zlepší chuť , uvařené je to za chvilku a při delším vaření poslouží jako zahušťovadlo - a je to BEZ CHEMIE.

  • Jana Peková | 20. 3. 2007 14:15

    Výborná. Už jsem dělala několikrát.

  • martina mesarosova | 16. 8. 2006 00:07

    nadrcena zelenina vyschne krasne i na plechu na peceni venku na slunicku.dokonce rychleji jak v sušičce.nevahejte dokud je teplo.

  • Anonym | 8. 8. 2006 18:53

    Já používám sušičku na ovoce,v plynové troubě jsem to nezkoušela,takže Vám neporadím,ale proč ne? Snad by to neměl být problém...

  • Maruš | 8. 8. 2006 14:54

    Vždy jsem chtěla takovouto zeleninu vyzkoušet.Mám ale k dispozici jen plynovou troubu a tak nevím,jestli se mám do toho pouštět.Poradíte?Zeleninu ze zahrady vždy zpracuji do polévek tak,že steriluji směs zeleniny do bramboračky a dále mrazím v užším mikrotén.tlačenkovém sáčku nastrouhanou zeleninu i natě a pak si vždy kousek useknu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Knedlíčky & noky a kapání
Polévky Zavářky do polévek Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená paprika Česnek Cibule Mrkev Petržel Pórek Sůl Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Roláda z esíček

Roláda z esíček

Sekaná s kuskusem

Sekaná s kuskusem

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

"Tiramisu" roláda

"Tiramisu" roláda

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Domácí langoše

Domácí langoše

Rajská polévka se špeclemi

Rajská polévka se špeclemi

Doporučujeme

15 minut
Řecký salát s cizrnou

Řecký salát s cizrnou

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

22
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
22
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Asijské nudle s pak choi a lososem
Asijské nudle s pak choi…
17
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty, které tak vůbec nevypadají
Co to sakra je?! Talentovaný cukrář dělá dorty,…
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla, džem i čatní
Zavařte si hrušky! Návod, jak udělat povidla,…
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
AHA.cz Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Už není sám! Margita po třech letech přiznal vztah

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Od vzniku Miss České republiky uplynulo 36 let: Jak dnes vypadají vítězky? Některé stěží poznáte!

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

Velké jubileum u Křížkových: Sté narozeniny jako oslava života, víry a vytrvalosti

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

Horoskop na další týden: Koho čekají nepříjemné zprávy a kdo bude experimentovat v ložnici?

  • Recepty.cz
  • Sušená zelenina - Podravka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact