• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Suprové jednoduché kremrole

autor: Wickoun
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 100
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • Těsto:
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      ks hera
    • 125
      ml smetana ke šlehání
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 280
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých krájíme 2 cm široké a cca 20 cm dlouhé pruhy. Namotáváme je na kovové trubičky tak, aby se kraje překrývaly. Pečeme v troubě do zlatova na cca 180-200 stupňů.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

2
**Náplň: ** Z bílků a cukru šleháme nad párou sníh, dokud nezhoustne a nezesklovatí.

RADA: Jak skladovat vejce?

3
Kremrole naplníme a pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ajssssa | 20. 3. 2021 07:10

    Vynikající. Peču často a vždy mají úspěch.

  • Istoma | 6. 1. 2019 10:25

    Už jsem je zkoušela 3 krát a jsou dokonale. Dnes se mi poprvé nepovedly, ale bylo spousta změn. Dva dny čekalo těsto v lednici a měla jsem nové trubičky po babičce které jsem potírala tukem. No příště snad budou zase skvělé

  • Marcela | 4. 12. 2016 13:29

    No ani bych nerekla, kremrole jsem nikdy nedelala, v CR jsem nepekla, momentalne ziju mimo CR, takze opravdu komentar JE na miste :) A navic nechapu, proc musite prudit....

  • maybe | 21. 10. 2015 20:46

    Božííí recept <3

  • Amatér | 20. 6. 2015 23:00

    V pečení jsem zelenáč, a tento recept je naprosto super! Těsto jednoduché a přitom výborné! Skvěle se sním pracuje :) i chutná, využila jsem ho jak na sladkou tak na slanou verzi kremrolí :) Moc děkuji za recept. :) ;-)

  • pošánka | 26. 9. 2014 21:30

    dala jsem na jednoduchost receptu. z casovych duvodu jsem nechala v lednici odlezet pres noc. druhy den se krasne valelo, nelepilo, velmi dobre se mi s testem pracovalo. vysledek byl vynikajici. vsem moc chutnalo.

  • Lenka | 28. 8. 2014 11:49

    Moc Vám děkuji za tento recept, kremrole jsou opravdu vynikající!! Všichni, kterým jsem dala ochutnat, si je pořád žádají :) Jednoduchá pochoutka, prostě paráda :))

  • Veronique | 27. 4. 2014 16:31

    Ale myslim, ze tohle jsou české stránky a ten, jsi žije v zahraničí moc dobre vi o co jde a vi, co tim nahradit. Tento komentář nebyl na míste, pardon!

  • Wickoun | 4. 3. 2014 18:21

    Myslim ze dva dny predem klidne muzete a ulozte je do krabice nekde do chodby.

  • Petra | 25. 1. 2014 17:46

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu upéct kremrole 2 dny před plněním? Nebudou tvrdé, bylo by lepší uskladnit je třeba v lednici? Mám moc pečení na 60, tak si musím některé věci udělat dříve. Kolik je cca kusů z jedné dávky. Díky za radu. Petra

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:51

    Jednoduché a vynikající, jen jsem je (s ohledem na chutě své rodiny) naplnila šlehačkou :) famozní!! děkuji

  • Míla | 10. 8. 2013 15:37

    Kremrole jsem přinesla na stůl a byl to fofr: Velká mňamka, všichni měli boule za ušima.Mám radost, že jsem získala dobrý recept- těsto skvělé a jednoduché, výborně se s ním pracuje.Autor(ka) receptu zasluhuje velkou 1 !!!

  • Hanka | 24. 4. 2013 01:09

    Kdyz uzivate nasinske suroviny jako HERA nekdo v Australii nebo Kanade nevi, co to je. Bylo by dobre dat i vseobecny nazev jako: tuk, maslo, margarin atd....pochopte, kremrole chutnaji na celem svete!

  • VOJTA SUMPERK | 12. 1. 2013 15:59

    Mezi svatkama jsem musel udelet jeste dve davky .RECEPT JE SSSSSSSSSSSUPER.VOJTA

  • Michaela | 22. 11. 2012 15:53

    Těsto je skvělé..jednoduché a moc dobré, krásně se s ním pracuje, vláčné a myslím, že univerzálně použitelné místo listového ( na šátečky nebo cokoli) ...doporučuji!!! <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Leden Pečení Děti Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hera Hladká mouka Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Šopský salát jinak

Šopský salát jinak

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Vařená čokoládová poleva

Vařená čokoládová poleva

Brambory zapečené se zeleninou

Brambory zapečené se zeleninou

Česnekové řízky na smetaně

Česnekové řízky na smetaně

Řízky v klobásovém zelí

Řízky v klobásovém zelí

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky) a kysaným zelím

Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Borůvkové knedlíky - bez vajec

Adžika směs z mletého masa

Adžika směs z mletého masa

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

148
Dýňová tortila
Dýňová tortila
125
Máslové řízky
Máslové řízky
93
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
53
Klasické lečo
Klasické lečo
52
Mexický hrnec s rýží
Mexický hrnec s rýží

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

Blonďatá fanynka ukázala snímky z dovolené: Romantika s Miraiem!

SportRevue.cz FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

FOTOGALERIE: Osudové ženy Cristiana Ronalda. Která je nejhezčí?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Superrychlý gyros
Superrychlý gyros
Supersušenky
Supersušenky
Supreme z perličky plněné mortadellou a mladým pecorinem
Supreme z perličky plněné mortadellou a…
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi pomazánka / salát
Surimi pomazánka / salát
Surimi salát se semolinovými těstovinami
Surimi salát se semolinovými těstovinami
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact