• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
Napište svůj komentář k receptu

Suprové jednoduché kremrole

autor: Wickoun
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 142
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
Suprové jednoduché kremrole
6fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

20 porce
  • Těsto:
    • 350
      g hladká mouka
    • 1
      ks hera
    • 125
      ml smetana ke šlehání
  • Náplň:
    • 4
      ks bílek
    • 280
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

1
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých krájíme 2 cm široké a cca 20 cm dlouhé pruhy. Namotáváme je na kovové trubičky tak, aby se kraje překrývaly. Pečeme v troubě do zlatova na cca 180-200 stupňů.

RADA: 5 vychytávek, které využijete nejen při pečení sladkého!

2
**Náplň: ** Z bílků a cukru šleháme nad párou sníh, dokud nezhoustne a nezesklovatí.

RADA: Jak skladovat vejce?

3
Kremrole naplníme a pocukrujeme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kremrole se šlehačkou

Kremrole se šlehačkou

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Nivové kremrole

Nivové kremrole

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Ajssssa | 20. 3. 2021 07:10

    Vynikající. Peču často a vždy mají úspěch.

  • Istoma | 6. 1. 2019 10:25

    Už jsem je zkoušela 3 krát a jsou dokonale. Dnes se mi poprvé nepovedly, ale bylo spousta změn. Dva dny čekalo těsto v lednici a měla jsem nové trubičky po babičce které jsem potírala tukem. No příště snad budou zase skvělé

  • Marcela | 4. 12. 2016 13:29

    No ani bych nerekla, kremrole jsem nikdy nedelala, v CR jsem nepekla, momentalne ziju mimo CR, takze opravdu komentar JE na miste :) A navic nechapu, proc musite prudit....

  • maybe | 21. 10. 2015 20:46

    Božííí recept <3

  • Amatér | 20. 6. 2015 23:00

    V pečení jsem zelenáč, a tento recept je naprosto super! Těsto jednoduché a přitom výborné! Skvěle se sním pracuje :) i chutná, využila jsem ho jak na sladkou tak na slanou verzi kremrolí :) Moc děkuji za recept. :) ;-)

  • pošánka | 26. 9. 2014 21:30

    dala jsem na jednoduchost receptu. z casovych duvodu jsem nechala v lednici odlezet pres noc. druhy den se krasne valelo, nelepilo, velmi dobre se mi s testem pracovalo. vysledek byl vynikajici. vsem moc chutnalo.

  • Lenka | 28. 8. 2014 11:49

    Moc Vám děkuji za tento recept, kremrole jsou opravdu vynikající!! Všichni, kterým jsem dala ochutnat, si je pořád žádají :) Jednoduchá pochoutka, prostě paráda :))

  • Veronique | 27. 4. 2014 16:31

    Ale myslim, ze tohle jsou české stránky a ten, jsi žije v zahraničí moc dobre vi o co jde a vi, co tim nahradit. Tento komentář nebyl na míste, pardon!

  • Wickoun | 4. 3. 2014 18:21

    Myslim ze dva dny predem klidne muzete a ulozte je do krabice nekde do chodby.

  • Petra | 25. 1. 2014 17:46

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mohu upéct kremrole 2 dny před plněním? Nebudou tvrdé, bylo by lepší uskladnit je třeba v lednici? Mám moc pečení na 60, tak si musím některé věci udělat dříve. Kolik je cca kusů z jedné dávky. Díky za radu. Petra

  • newkav
    newkav | 21. 12. 2013 11:51

    Jednoduché a vynikající, jen jsem je (s ohledem na chutě své rodiny) naplnila šlehačkou :) famozní!! děkuji

  • Míla | 10. 8. 2013 15:37

    Kremrole jsem přinesla na stůl a byl to fofr: Velká mňamka, všichni měli boule za ušima.Mám radost, že jsem získala dobrý recept- těsto skvělé a jednoduché, výborně se s ním pracuje.Autor(ka) receptu zasluhuje velkou 1 !!!

  • Hanka | 24. 4. 2013 01:09

    Kdyz uzivate nasinske suroviny jako HERA nekdo v Australii nebo Kanade nevi, co to je. Bylo by dobre dat i vseobecny nazev jako: tuk, maslo, margarin atd....pochopte, kremrole chutnaji na celem svete!

  • VOJTA SUMPERK | 12. 1. 2013 15:59

    Mezi svatkama jsem musel udelet jeste dve davky .RECEPT JE SSSSSSSSSSSUPER.VOJTA

  • Michaela | 22. 11. 2012 15:53

    Těsto je skvělé..jednoduché a moc dobré, krásně se s ním pracuje, vláčné a myslím, že univerzálně použitelné místo listového ( na šátečky nebo cokoli) ...doporučuji!!! <3

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Leden Pečení Děti Vánoce Velikonoce Narozeniny Výjimečný den Svatba Posvícení Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Hera Hladká mouka Smetana ke šlehání
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Litý koláč s tvarohem

Litý koláč s tvarohem

Rychlé langoše

Rychlé langoše

Oběd z papiňáku

Oběd z papiňáku

Italská pizza

Italská pizza

Punčové řezy pí Marečkové

Punčové řezy pí Marečkové

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Třešně v těstě" - vláčný koláč

"Jahoďák" - dort

"Jahoďák" - dort

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Kakaové sušenky z ovesných vloček

Masová minutka s hráškem

Masová minutka s hráškem

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

174
Skvělé boloňské špagety
Skvělé boloňské špagety
65
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
53
Zapečené těstoviny se sýrovou omáčkou
Zapečené těstoviny se…
36
Grilovaný květák (brokolice)
Grilovaný květák …
27
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

Superrychlý gyros
Superrychlý gyros
Supersušenky
Supersušenky
Supreme z perličky plněné mortadellou a mladým pecorinem
Supreme z perličky plněné mortadellou a…
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi karbanátky se sýrem
Surimi pomazánka / salát
Surimi pomazánka / salát
Surimi salát se semolinovými těstovinami
Surimi salát se semolinovými těstovinami
  • Recepty.cz
  • Suprové jednoduché kremrole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact