• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Super příloha
Napište svůj komentář k receptu

Super příloha

autor: vendularapcanova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Super příloha
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory uvařené (cca 200 g na osobu)
    • 1
      ks cibule
    • slanina
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme cibulku a slaninu na kostičky a na troše oleje je restujeme, po chvílli přidáme brambory uvařené na kostky (přes drátky) a restujeme dál, sem tam promícháme, osolíme. Smažíme tak dlouho, dokud se nám neudělá "kůrčička", záleží na chuti - já nechávám trochu "přichytit".
2
Podáváme jako přílohu nebo s hrnkem mléka jako večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americká kukuřičná polévka BIG super

Americká kukuřičná polévka BIG super

Super koblížky

Super koblížky

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 19. 4. 2008 01:01

    stouchane brambory ... jsem si vzdycky myslela, ze se maji rozstouchat :) Tohle jidlo miluju, davam za 1, je vyborne nejradsi ho mam samotne. Zajimave je ze mi vic chutnaji brambory varene ve slupce maji podle me uplne jinou chut :) a mleko nebo podmasli to nema chybu

  • Kamil Krybus | 14. 4. 2008 09:35

    Pokrm se nazývá "Šťouchané brambory". Je to dobrá příloha k čemukoliv, dá se to posypat čímkoliv, třeba i na tenko nakrájeným pórkem. Nejlepší příloha je pěkně velký steak.

  • tatana novakova | 4. 4. 2008 00:40

    my mame take radi horke brambory pres dratky, rozpustene maslo, sul a trochu pepre.Sice vzdy nadavam, proc si zase palim prsty, ale stoji to za to. Delavam na veceri, jen tak s mlekem.

  • Martina N | 2. 4. 2008 10:22

    Robievam to už dlho, ale bez slaniny:) a je to fakt mňamka len tak osypaná strúhaným syrom, kečupom a k tomu čalamáda

  • Anonym | 2. 4. 2008 08:26

    jé, brambory na cibulce a špeku nám dělávala naše mamka,když jsme byli malí:-) dík za připomenutí, určitě udělám k večeři, se sklenicí mléka je to mňamka Anna

  • Marsi | 1. 4. 2008 22:06

    Tyyy brdo,ted jsem si utrela slinu...:-}}}}}

  • Marsi | 1. 4. 2008 22:06

    Tyyy brdo,ted jsem si utrela slinu...:-}}}}}

  • Olga Lešáková | 1. 4. 2008 17:26

    skvělé, bude to dnes k večeři

  • Dada | 1. 4. 2008 08:39

    Tohle dělám taky je to šíleně dobrý a kila jedou nahoru na záver lze lehce zalít vejcem a promíchat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Olej Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Lahodné profiteroles

Lahodné profiteroles

Rybí pomazánka od maminy

Rybí pomazánka od maminy

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Italská kuchyně- předkrmy- brusketa

Cuketové špízy s masem

Cuketové špízy s masem

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát

Smažený sýr v těstíčku

Smažený sýr v těstíčku

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

40
Středomořská čočková polévka
Středomořská čočková…
40
Pracny z roku 1900
Pracny z roku 1900
22
Pomazánka z pečeného celeru
Pomazánka z pečeného…
19
Holandská omáčka
Holandská omáčka
18
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Krize ve vztahu Lely a Karlose Vémoly: Mluví se o rozvodu! Na dovče v Dubaji se něco stalo…

Krize ve vztahu Lely a Karlose Vémoly: Mluví se o rozvodu! Na dovče v Dubaji se něco stalo…

SportRevue.cz FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

FOTO: 24 fotbalových děv, které jsme mohli vidět v roce 2016 na Euru ve Francii

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

  • Recepty.cz
  • Super příloha
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact