• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Super příloha
Napište svůj komentář k receptu

Super příloha

autor: vendularapcanova
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Super příloha
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory uvařené (cca 200 g na osobu)
    • 1
      ks cibule
    • slanina
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Nakrájíme cibulku a slaninu na kostičky a na troše oleje je restujeme, po chvílli přidáme brambory uvařené na kostky (přes drátky) a restujeme dál, sem tam promícháme, osolíme. Smažíme tak dlouho, dokud se nám neudělá "kůrčička", záleží na chuti - já nechávám trochu "přichytit".
2
Podáváme jako přílohu nebo s hrnkem mléka jako večeři.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americká kukuřičná polévka BIG super

Americká kukuřičná polévka BIG super

Super koblížky

Super koblížky

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Frantiska :) | 19. 4. 2008 01:01

    stouchane brambory ... jsem si vzdycky myslela, ze se maji rozstouchat :) Tohle jidlo miluju, davam za 1, je vyborne nejradsi ho mam samotne. Zajimave je ze mi vic chutnaji brambory varene ve slupce maji podle me uplne jinou chut :) a mleko nebo podmasli to nema chybu

  • Kamil Krybus | 14. 4. 2008 09:35

    Pokrm se nazývá "Šťouchané brambory". Je to dobrá příloha k čemukoliv, dá se to posypat čímkoliv, třeba i na tenko nakrájeným pórkem. Nejlepší příloha je pěkně velký steak.

  • tatana novakova | 4. 4. 2008 00:40

    my mame take radi horke brambory pres dratky, rozpustene maslo, sul a trochu pepre.Sice vzdy nadavam, proc si zase palim prsty, ale stoji to za to. Delavam na veceri, jen tak s mlekem.

  • Martina N | 2. 4. 2008 10:22

    Robievam to už dlho, ale bez slaniny:) a je to fakt mňamka len tak osypaná strúhaným syrom, kečupom a k tomu čalamáda

  • Anonym | 2. 4. 2008 08:26

    jé, brambory na cibulce a špeku nám dělávala naše mamka,když jsme byli malí:-) dík za připomenutí, určitě udělám k večeři, se sklenicí mléka je to mňamka Anna

  • Marsi | 1. 4. 2008 22:06

    Tyyy brdo,ted jsem si utrela slinu...:-}}}}}

  • Marsi | 1. 4. 2008 22:06

    Tyyy brdo,ted jsem si utrela slinu...:-}}}}}

  • Olga Lešáková | 1. 4. 2008 17:26

    skvělé, bude to dnes k večeři

  • Dada | 1. 4. 2008 08:39

    Tohle dělám taky je to šíleně dobrý a kila jedou nahoru na záver lze lehce zalít vejcem a promíchat

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory
Pokrmy Přílohy Z brambor Brambory Oběd Večeře Pozdní večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Olej Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Prezidentské maso

Prezidentské maso

Krůtí ragú se žampiony

Krůtí ragú se žampiony

Zapečené brambory s kroupovým zelím a uzeným masem

Zapečené brambory s kroupovým zelím a…

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem

Kávový korpus

Kávový korpus

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

384
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
168
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
118
Knedlíkové nebo toustové kapsy
Knedlíkové nebo toustové…
100
Máslové řízky
Máslové řízky
75
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Super příloha
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact