• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Super kuře
Napište svůj komentář k receptu

Super kuře

autor: radvanek
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Super kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře nebo jakékoli jeho části
    • 250
      g bílý jogurt
    • koření dle chuti
    • 3
      ks feferonka
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Kuře rozporcujeme, nebo již rozporcované kousky stehen nebo křidýlek nachystáme do mísy. V jogurtu rozmícháme koření dle chuti (kmín, grilovací, sůl, vegetu a co kdo má rád), rozmačkáme tam česnek, opět dle chuti, kdo nechce nemusí a promícháme s kousky kuřete. A přidáme nasekané feferonky. Opět, kdo nechce, nemusí.
2
Necháme uležet alespoň dva dny v chladu a potom upečeme na másle nebo tuku. Doba přípravy je velmi krátká.
3
Jogurt se vsákne do kuřete i s tím kořením a nemá to chybu. Jogurtem se doporučuje nešetřit! Kuře musí být ponořeno do marinády.
4
Je to velmi variabilní recept, ale hlavně jde o ten jogurt a dobu naložení. Alespoň dva dny a nemá to chybu!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Americká kukuřičná polévka BIG super

Americká kukuřičná polévka BIG super

Super koblížky

Super koblížky

Super tenké těsto na pizzu

Super tenké těsto na pizzu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Daniela | 9. 2. 2007 17:18

    Docela dobre,ale opakovat asi nebudeme.

  • alka | 30. 1. 2006 10:22

    Určitě to vyzkouším.Ještě bych to vylepšila tím, že bych společně s kuřetem pekla v jednom pekáči i na kostky nakrájené brambory. Pak je oběd ještě rychlejší.

  • Pavlína Svitáková | 24. 1. 2006 11:34

    Upečeno výtečné ,křehké a rychlé.S bramborovou kaší.Ten sosík je mňam.

  • Pavlína Svitáková | 20. 1. 2006 06:25

    Trochu jsem to čekala, tak to zkusím v létě na gril.Výborná změna marinády .

  • Kateřina | 19. 1. 2006 17:04

    Pro paní Svitákovou.Grilujeme tak kuřecí prsíčka, nebo vepřové bez alobalu.

  • jaja 13 | 19. 1. 2006 11:32

    Jogurtovou marinádu používám velmi často. Na kuřecí i vepřové řízky je skvělá. Já do ní přidávám ještě trochu olivového oleje. Koření použiju to co mě zrovna napadne. Dobrá je kominace pepř, čili, česnek nebo tymián, pepř a nebo stačí jen vegeta.

  • Pavlína Svitáková | 19. 1. 2006 07:25

    Dělám to samé jako p.Jana a je to opravdu perfektní.Doporučuji.Včera jsem kuře naložila podle p.Radvana a zítra upeču.Dám vědět.A na grilu, jak píše p.Kateřina,to může být také dobré.Griluje se to tak jak je nebo v alobalu?

  • Kateřina | 18. 1. 2006 15:01

    Takhle naložené maso je super i v létě na grilování.

  • Michaela Atherton | 18. 1. 2006 14:21

    Recept me velmi zaujal. Zatim jsem pri peceni pouzivala pouze smetanu, jogurtu jsem se obavala, ze maso bude moc kysele. Rozhodne to nekdy zkusim. Ty feferonky byli susene nebo cerstve?

  • Jana Tomčíková | 18. 1. 2006 14:05

    Dělám podobně kuřecí řízky, dávám do jogurtu smíchaného s kořením (grilovací,vegeta)+jedním vejcem(už nesolit).Nechám 1 den uležet.Pak obalím ve strouhance a smažím.Je to opravdu dobré.

  • Jaroslava Oumarová | 18. 1. 2006 11:38

    Pro paní Hanu: jogurtu se nebojte, v Asii a na Balkáně se používá v kombinaci s masem zcela běžně a jistě víte, že tamní kuchyně je vyhlášená. Jogurt ( a hlavně kyseliny v něm obsažené )totiž to maso naloží, takže je pak křehoučké. A zdravější:-)

  • pupen Hons | 18. 1. 2006 11:02

    Už jsem dělal ohnivé kuře (Pákistán) s jogurtem,taky recept z kuchařky on-line. Super!!!

  • Hana Musilová | 18. 1. 2006 10:36

    Feferonky pálivé nebo jemné? Fakt je to dobrý? Nedokážu si tam představit ten jogurt. Nemá to pak divnou chuť? Dá se to k něčemu přirovnat?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Feferonka Koření Kuřecí maso Tuk
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Langoše

Langoše

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Hrníčkový mazanec

Hrníčkový mazanec

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Zeleninový salát s domácí zálivkou

Zeleninový salát s domácí zálivkou

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Chřestová polévka

Chřestová polévka

Utopenci podle Gajzy

Utopenci podle Gajzy

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

Poslední sledované recepty

33
Kuřecí kaldoun - polévka
Kuřecí kaldoun - polévka
30
Hruškový závin II.
Hruškový závin II.
29
Jarní salát Jaroslaw
Jarní salát Jaroslaw
28
Houbové škvarky z václavek či bedel
Houbové škvarky z…
27
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná a zeleninová vlna léta!
Samosběry ve Vraňanech nekončí – přichází ovocná…
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
AHA.cz Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Vojta Dyk: Dělá rodině ostudu, děti se za něho stydí

Mimibazar Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Discgolf: Sport pro každého, který dobývá Česko

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Alena Vránová slaví úctyhodných 93 let! Obdivuhodná žena, která se vám vryje pod kůži

Ženy.cz První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

První trimestr? Peklo, před kterým mě nikdo nevaroval

Blesk.cz Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

Jiří Krampol (†87): Detaily posledního rozloučení!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

Největší skeptici zvěrokruhu: Kdo neustále o všem pochybuje a každého podezírá?

  • Recepty.cz
  • Super kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact