• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šunková pěna
Napište svůj komentář k receptu

Šunková pěna

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šunková pěna
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      lžíce máslo
    • 1
      šálek smetana
    • sůl
    • pepř mletý
    • 200
      g šunka
    • 0,50
      lžička paprika - sladká

Postup přípravy receptu

1
Do změklého másla postupně vmícháme smetanu a ušleháme hladkou pěnu. Osolíme ji, opepříme, přidáme jemně rozemletou šunku, papriku a dobře rozmícháme. Pěnu podáváme s jemným pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

2x šunková pěna (pomazánka)

2x šunková pěna (pomazánka)

Šunková pěna podle ČSN

Šunková pěna podle ČSN

Šunková roláda s ovocem

Šunková roláda s ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Milly | 3. 1. 2015 11:09

    Stačí vám bohatě ricota ,šunka a trochu másla aby vám to ztuhlo a bude dokonalá

  • pan Hämbelt | 5. 2. 2014 13:01

    Vubec tam nemusi prijit zadne maslo idealni je vlke baleni luciny,idealni je 30% smetana, 20 deka 90% sunky,lzice plnotucny horccice,pepř,sůl, 100 g sunky rozslehat s horccici lucinou a troskou 30 % smetany.

  • Monika | 15. 1. 2014 21:45

    Prosím Vás... ten poměr šunky, másla a smetany je naprosto nesmyslný. Dejte jen 3 lžíce másla a trošičku smetany.. klasickou sladkou na šlehání a dělejte to tyčovým mixérem v hluboké nádobě. Určitě se Vám povede.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 13. 8. 2013 19:50

    Dvakrát jsem to zkoušela, dvakrát se mi to nepovedlo - ušlehat máslo se smetanou. Musí tu chybět nějaká informace - o druhu smetany, teplotě, nevím...

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 5. 8. 2013 15:17

    Dobrý den, prosím o radu, pěna se mi vůbec nevyvedla, a to hned v začátku - změklé máslo jsem zašlehávala se studenou smetanou na šlehání, kterou jsem postupně přilévala, ale smetana se mi de facto okamžitě srážela na máslo, vůbec nedošlo k nějakému našlehání... prostě jsem z toho měla obrovskou hroudu másla... - toho původního spolu s tím přešlehaným. nevíte, kde se stala chyba? Dnes bych to chtěla zkusit znovu, ale nejsem si jistá, co přesně mám na postupu změnit, aby se to tentokrát povedlo...

  • Klárka | 31. 12. 2012 10:34

    Prosím, prosím, smetana má býti jaká? Zakysaná, ke šlehání či ještě jiná? Děkuji předem, Klárka

  • Viera | 18. 11. 2007 07:03

    Prosim o radu.Aka smotana?Sladka,alebo kysela?Dakujem

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy
Chuťovky Pomazánky Snídaně Dopolední svačina Svačina Večeře Silvestr Návštěva Jednoduchá snídaně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Smetana Sůl Šunka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky vynikající čokoládové

Muffinky borůvkové

Muffinky borůvkové

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Jižanské fazole s klobásou

Jižanské fazole s klobásou

Zelný salát III.

Zelný salát III.

Majonéza bez vajec

Majonéza bez vajec

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovou omáčkou

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

196
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
47
Máslové řízky
Máslové řízky
44
Dýňová tortila
Dýňová tortila
43
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
38
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Denní horoskop na středu 6. 8. 2025: Kdo dokončí dlouho odkládané úkoly a kdo bude vystaven zkoušce?

Denní horoskop na středu 6. 8. 2025: Kdo dokončí dlouho odkládané úkoly a kdo bude vystaven zkoušce?

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Četařka Babinčáková z Tankového praporu Martina Adamcová (59) v slzách. Krutá smrt manžela!

Četařka Babinčáková z Tankového praporu Martina Adamcová (59) v slzách. Krutá smrt manžela!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Šunková pěna
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact