Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Široké nudle s kuřecím masem a nivou
Závitky v rýžovém papíru
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Kynuté knedlíky plněné masem
Jerky - sušené maso
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Risotto s medvědím česnekem
Čokoládové sušenky
Bleskové kuře na paprice
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Malinové kuličky z ovesných vloček
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka