Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sýrové fondue
Ořechová bábovka III.
Míchaná vejce s avokádem
Tvarohový beránek
Martinské rohlíčky pro Zuzku
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Kokosový dort s kakaovým krémem
Bramborové špalíčky
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Dýňový krém s pistáciemi
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka