Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravý upírský bramborák
Francouzská bramboračka
Bábovka "perníková"
Bramborové knedlíky ze studených…
Zelné knedlíky
Lehká tvarohová pomazánka
Piškot s meruňkami a želatinou
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Bezlepkové čokoládové cupcakes
Mexický těstovinový salát
Třešňová marmeláda
Čevapčiči
Focaccia
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem