Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
Vepřové s cibulí na černém pivu
Jogurtové řezy
Chilli con carne od Camm
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Kuřecí maso na houbách se smetanou
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Asijské smažené kuličky (šišky)
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger