Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuličky Raffaelo krok za krokem
Klasické kremrole
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Bramboráčky se zelím a slaninou
Jidáše - sádlové
Česneková polévka (česnečka) s…
Vepřové maso s celerem
Přírodní maso se žampiony - minutka
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Kapie plněné kuřecím masem
Krémová polévka s fazolkami a koprem