Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký salát
Salsa guacamole
Pečená kuřecí stehna
Zapečený bulgur
Tvarohové koláče
Spaghetti Carbonara – La ricetta…
Měkké sušenky s čokoládou
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Jadran dort
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros