Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety s bazalkou
Buchty s povidly
Štafetky
Masové závitky
Plněné žampióny speciál
Salát ze zelených fazolek
"Braunýs"
Arašídové máslo
Rychlý mrkvový koláč s ovocem - vláčný
Srbské rizoto
Meruňkové knedlíky - kynuté
Buřty na pivě
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Rybízový koláč jako od babičky
Cuketové placky bez lepku
Zapečené brambory s masem a smetanou
Chalupářské poháry