Rajčatová omáčka zvaná sugo má svoje místo především v italské kuchyni. Připravte si ji ze sekaných rajčat, cibule, česneku a nezbytné bazalky a užijte si těstoviny, pizzu nebo další pokrmy jako praví Italové.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
Rajčatová omáčka na pizzu
Rajčatová omáčka s krevetami
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kakaovník
Mrkvová pomazánka
Rychlí šneci
Jahodové tiramisu II.
Rychlí utopenci
Broskvové řezy II.
Květákové placky (DUKAN)
Kávovo-ořechové řezy
Volské oko v chlebu
Lečo s fazolemi a klobásou
Meruňkovo-angreštová marmeláda
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Meruňkové knedlíky - kynuté
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Znojemské okurky
Cuketové placky bez lepku
Chalupářské poháry
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem