• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Strouhankové filé
Napište svůj komentář k receptu

Strouhankové filé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strouhankové filé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček rybí file velké balení
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 3
      lžíce sýr nejlépe parmezán
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce citronová kůra necelá
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Osolenou a opepřenou rybu opečeme na oleji. Posypeme směsí ze strouhanky, sýra, petželky a citronové kůry. Zapečeme v troubě. Před podáváním zakápneme máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Strouhankové knedlíky II.

Strouhankové knedlíky II.

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Jedničkové rybí filé

Jedničkové rybí filé

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 12. 2013 15:47

    Tohle jídlo nám chutnalo, ale nebyly jsme z něho tak velmi unešení, jak předchozí komentáře uvozovaly. Možná jsme měli přehnané očekávání. Citronová kůra nám tam udělala nahořklou pachuť a strouhanka ne a ne zhnědnout. Víc se mi zamlouvá úprava strouhanky, jak je uvedena třeba zde u zapečených fenyklů - že se prosmaží chvíli na pánvi - kde tedy zhnědne a až teprve potom se dává zapéct. Ale jinak to bylo určitě dobré, jen to hodnotím na dvojku,

  • Martina Horáková | 18. 9. 2007 11:35

    1***. Moc nám chutnalo.

  • Marcela Novotná | 27. 6. 2006 12:16

    Moc nám chutnalo. I manžel si pomlaskával a to už je co říct. Jednoznačně za 1

  • Barbora Nová | 6. 6. 2006 16:36

    Mňamka. Až se nám dělali za ušima boule. Díky za recept

  • Janka | 30. 5. 2006 14:40

    Výborné jídlo z dostupných surovin. Dávám za 1

  • Anonym | 24. 5. 2006 14:18

    Vynikající - doporučuji vyzkoušet

  • Alis | 13. 1. 2006 20:46

    Výborné

  • Alina | 7. 1. 2006 19:28

    Moc dobré

  • Jana | 17. 11. 2005 00:04

    mam podobny recept,pred obalenim ve strouhance a parmazanu,potru rybu majolkou do ktere pridam zelenou petrzelku .Ryba je krehka a vyborna.Dam na pecici papir mirne pomasteny a pecu v predehrate troube na 220 stupnu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Máslo Pepř mletý Petrželka Rybí file Strouhanka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí huspenina

Domácí huspenina

Jablečný štrůdl

Jablečný štrůdl

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Medové perníčky od babičky

Medové perníčky od babičky

Dort pro chlapy

Dort pro chlapy

Pečená vepřová žebírka

Pečená vepřová žebírka

Barevná minutka - trikolora

Barevná minutka - trikolora

Dušené mleté maso se žampióny

Dušené mleté maso se žampióny

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

252
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
101
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
52
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
41
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
35
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Jak Čenský překvapil: Paralelní vztah s Morávkovou?

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Když nejsou peníze ani čas: Ty nejlepší svatebky z konfekce

Když nejsou peníze ani čas: Ty nejlepší svatebky z konfekce

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Karlos Vémola natočil nový film a promluvil o konci zápasnické kariéry

Karlos Vémola natočil nový film a promluvil o konci zápasnické kariéry

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Další doporučené recepty:

Stromečky s krémem
Stromečky s krémem
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhanková kuřecí stehýnka
Strouhanková kuřecí stehýnka
Strouhankové knedlíky II.
Strouhankové knedlíky II.
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
  • Recepty.cz
  • Strouhankové filé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact