• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Strouhankové filé
Napište svůj komentář k receptu

Strouhankové filé

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strouhankové filé
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček rybí file velké balení
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 3
      lžíce sýr nejlépe parmezán
    • 2
      lžíce petrželka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce citronová kůra necelá
    • 2
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Osolenou a opepřenou rybu opečeme na oleji. Posypeme směsí ze strouhanky, sýra, petželky a citronové kůry. Zapečeme v troubě. Před podáváním zakápneme máslem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Strouhankové knedlíky II.

Strouhankové knedlíky II.

Jedničkové rybí filé

Jedničkové rybí filé

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

Filé v sýrovo-jogurtovém kabátku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna | 29. 12. 2013 15:47

    Tohle jídlo nám chutnalo, ale nebyly jsme z něho tak velmi unešení, jak předchozí komentáře uvozovaly. Možná jsme měli přehnané očekávání. Citronová kůra nám tam udělala nahořklou pachuť a strouhanka ne a ne zhnědnout. Víc se mi zamlouvá úprava strouhanky, jak je uvedena třeba zde u zapečených fenyklů - že se prosmaží chvíli na pánvi - kde tedy zhnědne a až teprve potom se dává zapéct. Ale jinak to bylo určitě dobré, jen to hodnotím na dvojku,

  • Martina Horáková | 18. 9. 2007 11:35

    1***. Moc nám chutnalo.

  • Marcela Novotná | 27. 6. 2006 12:16

    Moc nám chutnalo. I manžel si pomlaskával a to už je co říct. Jednoznačně za 1

  • Barbora Nová | 6. 6. 2006 16:36

    Mňamka. Až se nám dělali za ušima boule. Díky za recept

  • Janka | 30. 5. 2006 14:40

    Výborné jídlo z dostupných surovin. Dávám za 1

  • Anonym | 24. 5. 2006 14:18

    Vynikající - doporučuji vyzkoušet

  • Alis | 13. 1. 2006 20:46

    Výborné

  • Alina | 7. 1. 2006 19:28

    Moc dobré

  • Jana | 17. 11. 2005 00:04

    mam podobny recept,pred obalenim ve strouhance a parmazanu,potru rybu majolkou do ktere pridam zelenou petrzelku .Ryba je krehka a vyborna.Dam na pecici papir mirne pomasteny a pecu v predehrate troube na 220 stupnu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová kůra Máslo Pepř mletý Petrželka Rybí file Strouhanka Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kokosky

Kokosky

Andělské zvony

Andělské zvony

Léčivý med malé vyděračky

Léčivý med malé vyděračky

Smažená plněná vejce

Smažená plněná vejce

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Aprílové řezy se zakysanou smetanou

Klasická hrachová kaše

Klasická hrachová kaše

Lasagne s masem a žampiony

Lasagne s masem a žampiony

Rychlá perníková roláda

Rychlá perníková roláda

Doporučujeme

30 minut
Lečo s fazolemi a klobásou

Lečo s fazolemi a klobásou

35 minut
Meruňkovo-angreštová marmeláda

Meruňkovo-angreštová marmeláda

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

45 minut
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
27
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
23
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
20
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých pozitivních účinků plus recepty, které možná neznáte
Superpotravina týdne: Meloun. 6 překvapivých…
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Od pondělí do pátku: 5 snadných večeří z cukety
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu, pecky rozhodně nepatří do koše. Víme, co s nimi!
Letní pecky: Ať už z třešní, meruněk nebo melounu…
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka si techniku zdobení vymyslela úplně sama!
Neuvěřitelné tečkované dorty: Amatérská cukrářka…
AHA.cz Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Žilková do toho praští? Svědectví z první ruky mluví za vše

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Porno v puse? 5 tipů na dokonalé sladkosti

Blesk.cz Zpěvačka Celeste Buckingham: Slzy po ztrátě »smíška«! Jsem vděčná, že jsem mohla být tvou »maminkou«

Zpěvačka Celeste Buckingham: Slzy po ztrátě »smíška«! Jsem vděčná, že jsem mohla být tvou »maminkou«

SportRevue.cz Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Pavel Horváth a spol. Toto je 23 nejbáječnějších „tlusťochů“ ve fotbalové historii

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Nejhorší tchyně podle zvěrokruhu: Na které si musíte dát obzvlášť pozor?

Další doporučené recepty:

Stromečky s krémem
Stromečky s krémem
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhaná tvarohová buchta
Strouhanková kuřecí stehýnka
Strouhanková kuřecí stehýnka
Strouhankové knedlíky II.
Strouhankové knedlíky II.
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
Strouhaný kakaový koláč s tvarohem
  • Recepty.cz
  • Strouhankové filé
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact