• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
Napište svůj komentář k receptu

Strakaté blondie

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jestliže milujte brownie, rozhodně musíte ochutnat i toto strakaté blondie z bílé čokolády. Recept podle časopisu F.O.O.D. je navíc ještě vyšperkovaný křupavým korpusem vespodu a náloží hořké čokolády s malinami navrchu.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 130
      g hladká mouka + na vysypání
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g čokoláda bílá
    • 20
      g čokoláda hořká
    • 150
      g třtinový cukr
    • 125
      g máslo změklé + na vymazání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst maliny lyofilizované
  • Korpus
    • 230
      g sušenky čokoládové (například Koka)
    • 60
      g máslo rozpuštěné + na formu

Postup přípravy receptu

1
Formu (20 x 20 cm) lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Připravte korpus. Sušenky rozdrťte v mixéru nebo dejte do sáčku a rozválejte válečkem na drobky. V míse smíchejte drobky s rozpuštěným máslem, drobenku nasypte do formy a prsty nebo dnem sklenky upěchujte.

RADA: Máslo bez lednice

2
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku promíchejte v míse s práškem do pečiva a solí. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu a nechte lehce zchladnout. Hořkou čokoládu nasekejte.
3
V míse robotu vyšlehejte cukr se změklým máslem na hladký nadýchaný krém, postupně do něj zašlehejte vejce a poté vmíchejte rozpuštěnou bílou čokoládu. Nakonec přisypte mouku a už jen promíchejte, aby se suroviny spojily v těsto.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu

4
Těsto nalijte na korpus a navrch nasypte nasekanou hořkou čokoládu. Dejte do trouby a pečte 30 minut, koláč by měl být na povrchu pevný. Hotové blondie nechte zcela zchladnout. Poté krájejte na kostky a posypte rozdrcenými lyofilizovanými malinami.
5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Pečení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Hladká mouka Maliny Máslo Prášek do pečiva Sůl Sušenky Třtinový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Jablečná buchta s pudinkem

Jablečná buchta s pudinkem

Majonéza ze zakysané smetany

Majonéza ze zakysané smetany

Třešňový závin

Třešňový závin

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Lívance z podmáslí s borůvkami a javorovým sirupem

Lívance z podmáslí s borůvkami a…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

25
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Křupavé hovězí nudličky…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Cizrnová polévka - vydatná
Cizrnová polévka -…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Kulajda
Kulajda

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

Televizní ceny Emmy ovládl Adolescent! Kdo získal další ocenění?

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou
Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč…
Stracciatella
Stracciatella
Strakatá buchta
Strakatá buchta
Strakonický koláč
Strakonický koláč
Strašidýlka
Strašidýlka
Stravitelný dort, základní recept
Stravitelný dort, základní recept
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact