• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
Napište svůj komentář k receptu

Strakaté blondie

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
Strakaté blondie
4fotografie
Nahrát fotku
 

Jestliže milujte brownie, rozhodně musíte ochutnat i toto strakaté blondie z bílé čokolády. Recept podle časopisu F.O.O.D. je navíc ještě vyšperkovaný křupavým korpusem vespodu a náloží hořké čokolády s malinami navrchu.

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 130
      g hladká mouka + na vysypání
    • 0,25
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 80
      g čokoláda bílá
    • 20
      g čokoláda hořká
    • 150
      g třtinový cukr
    • 125
      g máslo změklé + na vymazání
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrst maliny lyofilizované
  • Korpus
    • 230
      g sušenky čokoládové (například Koka)
    • 60
      g máslo rozpuštěné + na formu

Postup přípravy receptu

1
Formu (20 x 20 cm) lehce vymažte máslem a vyložte pečicím papírem. Připravte korpus. Sušenky rozdrťte v mixéru nebo dejte do sáčku a rozválejte válečkem na drobky. V míse smíchejte drobky s rozpuštěným máslem, drobenku nasypte do formy a prsty nebo dnem sklenky upěchujte.

RADA: Máslo bez lednice

2
Troubu rozehřejte na 160 °C. Mouku promíchejte v míse s práškem do pečiva a solí. Ve vodní lázni rozpusťte bílou čokoládu a nechte lehce zchladnout. Hořkou čokoládu nasekejte.
3
V míse robotu vyšlehejte cukr se změklým máslem na hladký nadýchaný krém, postupně do něj zašlehejte vejce a poté vmíchejte rozpuštěnou bílou čokoládu. Nakonec přisypte mouku a už jen promíchejte, aby se suroviny spojily v těsto.

RADA: Jak na vajíčka přilepená k obalu

4
Těsto nalijte na korpus a navrch nasypte nasekanou hořkou čokoládu. Dejte do trouby a pečte 30 minut, koláč by měl být na povrchu pevný. Hotové blondie nechte zcela zchladnout. Poté krájejte na kostky a posypte rozdrcenými lyofilizovanými malinami.
5
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Třešňové blondies

Třešňové blondies

Čokoládové Brownies

Čokoládové Brownies

Čokoládové brownies

Čokoládové brownies

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty FOOD
Pečení Mixování Šlehání Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Hladká mouka Maliny Máslo Prášek do pečiva Sůl Sušenky Třtinový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka ze sardinek

Pomazánka ze sardinek

Bochánek, který se vždy povede

Bochánek, který se vždy povede

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Lístkoví šnečci s marmeládou

Masovo-zeleninová rýže

Masovo-zeleninová rýže

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Okurková polévka dle časopisu F.O.O.D.

Celerová surimi pomazánka

Celerová surimi pomazánka

Bramborový bochánek (mazanec)

Bramborový bochánek (mazanec)

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Marináda na kuřecí maso s citrusy

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

79
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
75
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
65
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
62
Dýňová tortila
Dýňová tortila
60
Máslové řízky
Máslové řízky

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč s karamelovou omáčkou
Sticky toffee pudink aneb Datlový koláč…
Stracciatella
Stracciatella
Strakatá buchta
Strakatá buchta
Strakonický koláč
Strakonický koláč
Strašidýlka
Strašidýlka
Stravitelný dort, základní recept
Stravitelný dort, základní recept
  • Recepty.cz
  • Strakaté blondie
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact