• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
Napište svůj komentář k receptu

Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g brambory malé salátové
    • 8
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks šalotka
    • cibulová nať nasekaná
    • 3
      lžíce majonéza Hellmann´s Yofresh
    • 4
      ks tuňák - steak (po 150 g)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      lžička omáčka Dijonnaise Hellmann´s
    • salát listový,na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme (i se slupkou) na silná kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu oleje a brambory na něm restujeme tak dlouho, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Poté je vsypeme do mísy, přidáme nasekanou šalotku, cibulovou nať a Majonézu Hellmann´s Yofresh a promícháme. Steaky z tuňáka osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozehřátém zbytku oleje, z každé strany 1 minutu. Přendáme je z pánve na teplý talíř a necháme 2 minuty odpočinout. Bramborový salát naservírujeme na talíře, steaky několikrát zešikma nakrojíme a naaranžujeme na salát. Na každou porci dáme lžičku Dijonnaise Hellmann´s a ozdobíme listovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vařousové | 30. 12. 2012 13:29

    Výborné jídlo i salát měl úspěch

  • Tereza Skalická | 16. 9. 2010 09:25

    Luxusní jídlo!

  • Daniella O. | 12. 9. 2010 20:17

    Ladenko, moc dekuji:))) Pristi tyden jedeme na tunaky, tak snad nejaky ten ulovek bude....

  • Ladia - | 11. 9. 2010 19:58

    Daniello, je to přesně jak píšete ;-) Přesné složení najdete zde: http://www.hellmanns.cz/produkty

  • Daniella O. | 11. 9. 2010 18:37

    Co je to prosim Dijonnaise Hellmann's? Asi to bude majoneza s horcici a ta druha s jogurtem??? Omlovam se, ze se tak hloupe ptam, ale zde na trhu tyto vyrobky nejsou, tak si budu muset vse namichat sama. Dekuji.... Recept zni lakave:)))

  • Pavel Chromec | 11. 9. 2010 15:30

    To zní opravdu luxusně....letim pro tuňáka a jdu na to xD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Červen Oběd Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibulová nať Majonéza Olivový olej Omáčka Pepř mletý Salát Šalotka Sůl Tuňák - steak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Pomazánka s rajčetem

Pomazánka s rajčetem

Sněhové rohlíčky s krémem

Sněhové rohlíčky s krémem

Brokolice alá brokolice

Brokolice alá brokolice

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Hrníčkové rohlíčky a pletýnky

Tulácký guláš

Tulácký guláš

Placičky z hlávkového zelí s česnekovým dipem

Placičky z hlávkového zelí s…

Banánový dortík s kakaem

Banánový dortík s kakaem

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

185
Dýňová tortila
Dýňová tortila
152
Máslové řízky
Máslové řízky
136
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
112
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
71
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Milenka Vaška od Evy promluvila: Zásnubní prsten a domluvený kostel

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz 5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

5 let od smrti Hany Krampolové (†59): Smutný pohled na opuštěný hrob

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

  • Recepty.cz
  • Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact