• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
Napište svůj komentář k receptu

Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem

autor: cicina
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g brambory malé salátové
    • 8
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks šalotka
    • cibulová nať nasekaná
    • 3
      lžíce majonéza Hellmann´s Yofresh
    • 4
      ks tuňák - steak (po 150 g)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 4
      lžička omáčka Dijonnaise Hellmann´s
    • salát listový,na ozdobu

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout a nakrájíme (i se slupkou) na silná kolečka. Na pánvi rozehřejeme polovinu oleje a brambory na něm restujeme tak dlouho, dokud nezískají zlatohnědou barvu. Poté je vsypeme do mísy, přidáme nasekanou šalotku, cibulovou nať a Majonézu Hellmann´s Yofresh a promícháme. Steaky z tuňáka osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozehřátém zbytku oleje, z každé strany 1 minutu. Přendáme je z pánve na teplý talíř a necháme 2 minuty odpočinout. Bramborový salát naservírujeme na talíře, steaky několikrát zešikma nakrojíme a naaranžujeme na salát. Na každou porci dáme lžičku Dijonnaise Hellmann´s a ozdobíme listovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem

Smažená tlačenka s falešným…

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým bramborovým salátem

Kapr na povidlech a mandlích s teplým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vařousové | 30. 12. 2012 13:29

    Výborné jídlo i salát měl úspěch

  • Tereza Skalická | 16. 9. 2010 09:25

    Luxusní jídlo!

  • Daniella O. | 12. 9. 2010 20:17

    Ladenko, moc dekuji:))) Pristi tyden jedeme na tunaky, tak snad nejaky ten ulovek bude....

  • Ladia - | 11. 9. 2010 19:58

    Daniello, je to přesně jak píšete ;-) Přesné složení najdete zde: http://www.hellmanns.cz/produkty

  • Daniella O. | 11. 9. 2010 18:37

    Co je to prosim Dijonnaise Hellmann's? Asi to bude majoneza s horcici a ta druha s jogurtem??? Omlovam se, ze se tak hloupe ptam, ale zde na trhu tyto vyrobky nejsou, tak si budu muset vse namichat sama. Dekuji.... Recept zni lakave:)))

  • Pavel Chromec | 11. 9. 2010 15:30

    To zní opravdu luxusně....letim pro tuňáka a jdu na to xD

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Červen Oběd Smažení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibulová nať Majonéza Olivový olej Omáčka Pepř mletý Salát Šalotka Sůl Tuňák - steak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek

Přírodní řízek

Výborný chléb, který se vždy povede

Výborný chléb, který se vždy povede

Kaštany

Kaštany

Koláč z jogurtů s drobenkou

Koláč z jogurtů s drobenkou

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.

Jablečný perník s tvarohem

Jablečný perník s tvarohem

Kuře v hořčičné kari marinádě

Kuře v hořčičné kari marinádě

Sýrovo-vaječná pomazánka

Sýrovo-vaječná pomazánka

Tvarohové koblížky s jablky

Tvarohové koblížky s jablky

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

36
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
29
Strouhaný koláč s tvarohem a borůvkami
Strouhaný koláč s…
27
Cuketové placky bez lepku
Cuketové placky bez lepku
26
Bramborovo-fazolový salát
Bramborovo-fazolový salát
23
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…

Zajímavé články

Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové: Rychlý recept na víkend, který vám zmizí pod rukama
Lžícový švestkový koláč podle Stelly Zázvorkové:…
AHA.cz A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

A je to venku! Pravda o konci Rolins s Nedvědem a opuštěném domově

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

Štěstí herce Gránského: Čeká druhého potomka!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

Horoskop na další týden: Kdo zažije jízdu vášně a kdo bude mít zlomené srdce?

  • Recepty.cz
  • Steak z tuňáka s jemným bramborovým salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact