• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Napište svůj komentář k receptu

Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 5
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
4fotografie
Nahrát fotku
 

Skutečná pochoutka pro milovníky dobrého masa - to je steak z hovězí roštěné. Šťavnaté plátky masa doplňuje pečená zelenina - mrkev, petržel, červená řepa a brambory. Omáčka z červeného vína doladí pokrm k dokonalosti.

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks mrkev
    • 2
      ks petržel
    • 1
      ks červená řepa
    • 4
      ks brambory
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks červená cibule
    • 2
      plátek hovězí roštěná
    • 2
      ks snítka tymiánu
    • 100
      ml červené víno
    • 1
      lžíce máslo

Postup přípravy receptu

1
Troubu předehřejte na 200 °C. Zeleninu očistěte, mrkev a petržel rozpůlte podélně, řepu nakrájejte na měsíčky, brambory na půlky, osolte a zakápněte olivovým olejem. Pečte 35–40 minut. 2. Steaky o pokojové teplotě vložte na rozpálenou pánev s olivovým olejem a z každé strany 1-2 minutu restujte.

RADA: Jak na šťavnatý steak

2
Maso vyjměte z pánve. K výpeku nalijte červené víno a přidejte tymián. Nechte odpařit alkohol, osolte, opepřete a stáhněte pánev z plotny. Přidejte máslo a za stálého míchání je rozpusťte.

RADA: Jak vybrat správný stupeň propečení steaku

3
Na talíř naservírujte pečenou zeleninu, steak a omáčku z červeného vína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Steak Diane

Steak Diane

Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí FOOD
Oběd Večeře Pečení Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Červená řepa Červené víno Hovězí roštěná Máslo Mrkev Olivový olej Pepř mletý Petržel Snítka tymiánu Sůl

Jak krájet cibuli

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Vánoční chlebíček ze zbylých bílků

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Co se zbylou rýží?

Co se zbylou rýží?

Smetanová koprová polévka s fazolkami a vejcem

Smetanová koprová polévka s fazolkami…

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O.D.

Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…

Pečená sekaná v zelenině

Pečená sekaná v zelenině

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Jak krájet cibuli

Poslední sledované recepty

46
Vietnamské palačinky s krevetami
Vietnamské palačinky s…
42
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Švestkový koláč s…
39
Čerstvé těstoviny s chřestem
Čerstvé těstoviny s…
37
Cuketové bramboráky
Cuketové bramboráky
35
Paštika z kuřecích jater
Paštika z kuřecích jater

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

Ibiza, »prokletý ostrov«: DiCapria šacovala policie!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Steak Chateaubriand
Steak Chateaubriand
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak na pepři dle Karla Pinka
Steak s houbovým přelivem
Steak s houbovým přelivem
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s pepřovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou
Steak s vejcem, žampiony a sýrovou…
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
Steak se smetanovo koprovou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Steak s pečenou zeleninou a omáčkou z vína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact