• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak s čokoládovou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Steak s čokoládovou omáčkou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak s čokoládovou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks steaky z kotlety á 150g
    • 300
      g brambory
    • 1
      dl olivový olej
    • petrželka s plochými listy
    • 2
      stroužek česnek rozdrcený
    • 8
      snítka tymián
    • 0,50
      ks červená cibule nakrájená nadrobno
    • 60
      g máslo
    • 300
      ml červené víno
    • 1
      ks chilli papričky nakrájená nadrobno
    • 2
      lžíce hořká čokoláda nastrouhaná
    • zelené fazolky podle chuti
    • pepř mletý zelený a černý - čerstvě umletý

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu na 200 °C. Steaky dejte do mísy s polovinou olivového oleje, česnekem, pepřem a tymiánem.
2
Na pánvi rozpustíme máslo a smažíme červenou cibuli. Mícháme, dokud nezesklovatí. Přidejte víno a chilli a vařte, dokud se sos nevypaří na cca tak 1/2. Brambory na páře uvaříme a pak k nim ke konci přidejte fazolky. Zatímco se bude zelenina vařit, ve vodní lázni v hrníčku rozpusťe čokoládu. Potom přidejte do směsi vína a chilli. Steaky grilujte po každé straně cca 3-4 minuty po každé straně. Nechte pár minut odstavené a nakonec polijte směsí, kterou jsme si připravili z čokolády, chilli a červeného vína.(Zvládne opravdu každý a je to opravdu moc výborné reprezentativní jídlo).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čokoládový košíček s čokoládovou omáčkou

Čokoládový košíček s čokoládovou…

Ravioli s čokoládovou omáčkou

Ravioli s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou omáčkou

Francouzský toast s čokoládovou…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • matus neznaly | 30. 3. 2006 18:52

    nenije velmi jasne, ako to s tym masom je.Akoze to treba to maso grilovat.Grilovat normalne na mriezke, z jednej a z druhej strany?Ci to piect v tej marinade?vdaka za radu

  • Airan Novakova | 14. 1. 2006 13:24

    Vim, ze to zni pro nas zvlastne, ale doporucuji vyzkouset, mam podobny recept z mexicke kuchyne a je to fakt DOBRY:-)) Pane Pullman, dekuji za pripomenuti receptu.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Grilování Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená cibule Červené víno Česnek Chilli papričky Hořká čokoláda Máslo Olivový olej Pepř mletý Petrželka Steaky z kotlety Tymián Zelené fazolky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Francouzský hruškový koláč

Francouzský hruškový koláč

Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Ananasová čína

Ananasová čína

Ďábelská směs na topinky

Ďábelská směs na topinky

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou omáčkou

Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…

Plněná cuketa

Plněná cuketa

Meruňkový koláč s müsli

Meruňkový koláč s müsli

Brokolicové tagliatelle

Brokolicové tagliatelle

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

59
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
55
Jarní salát s grapefruitem a avokádem
Jarní salát s…
44
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
30
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
26
Špecle s játrovo - žapionovou směsí
Špecle s játrovo -…

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Bohdalová promluvila o konci: Strach z demence

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hradní pán ze Zrádců v nečekané roli: Vojta Kotek farmářem!

Hradní pán ze Zrádců v nečekané roli: Vojta Kotek farmářem!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

  • Recepty.cz
  • Steak s čokoládovou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact