• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
Napište svůj komentář k receptu

Steak all exklusive

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak all exklusive
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • česnek
    • šunka
    • vejce
    • eidam sýr
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Na větší množství rozpáleného oleje dáme 150-200 g steak osolený a opepřený, který je potřený z jedné strany hořčicí a česnekem, na němž je přiložen plátek šunky a na této straně je obalen v rozšlehanném vejci. Pečeme pomaleji po obou stranách tak, aby se maso stihlo v klidu udělat.
2
Podáváme nejlépe s různě upravenou rýží. Na rýži přelijeme malé množství tuku z pánve a steak posypeme strouhaným eidamem a momentálně vznikla naprosto delikátní zaležitost pro milovníky pokrmů z vepřového masa. Přeji plno skvělých zážitků při konzumaci tohoto delikátně božského pokrmu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Špagety all'Amatriciana

Špagety all'Amatriciana

Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

Hovězí steak na pepři s přelivem …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • non.angel | 22. 2. 2013 21:20

    Luxusní 8-)

  • Ivo Dragoun | 21. 10. 2006 10:05

    Pane Jiroute,skutečně se při čtení sbíhají sliny,leč snad jsem laik, snad těžko chápu,ale není mijasné jak mohu balit ve vajíčku něco jen z jedné strany anení také jasné zda zabalitm jen ten plát šunky nebo i to maso (z jedné strany!?)A konečně z mých zkušeností vím,že v pouhém a samotném rozšlehaném vejci něco těžko zabalím-snad to předtím pomoučit nebo udělat řídké těstíčko?Děkuji za rychlou odpověď,chtěl bych to zkusit co nejdříve.

  • Marta Hajkova | 22. 9. 2006 13:49

    Martine Jiroute kde to vsechno varite? Doma nebo v nejakem ***** hotelu?

  • martin jirout | 11. 9. 2006 03:27

    Andreo ... dovolte abych se k této věci ještě jednou vyjádřil....momentáně mi nezbývá nic jiného než s vámi souhlasit máte pravdu steak je opravdu vyjádřením v anglickém jazyku pro takovéto části masa jak jste jistě chtěla podotknout a tím samozřejmě nechci říct,že by se zde jednalo o nějaké zlepšení chuti tímto názvem záleží pouze na vaší představivosti když budete chtít jíst steak tak si dáte steak a když ne tak si dáte kotletu nebo- li vámi zmiňovanou karmenádlu ale nejlepší na tom je že výsledek budete mít vždy stejný samozřejmě pokud dodržíte správný technologický postup

  • Andrea | 8. 9. 2006 17:39

    Dovolím si nesúhlasit s vysvetlením p. Jirouta. Neviem, preco cestina zrazu pouzíva na Veprovú kotletu názov Steak, ked predtým sa to vzdy tak v Cechách ako na Slovensku nazývalo kotleta alebo karmenádla. Poanglictovanie názvov jedál zatial este neznamená zlepsenie ich chuti. Ja zijem v Spanielsku a tu sa jedlo nazýva dnes presne tak isto ako pred 100 rokmi. (Nie ze by som mala 100 rokov, ale poznám ludí, ktorí sa tomuto veku priblizujú a mi to potvrdili.) Takze lepsie Veprová kotleta atd. Okrem toho, ze je to z kulinárskeho hladiska správnejsie.

  • ELA | 8. 9. 2006 09:21

    ještě jednou s dovolením zneužiju kolonku komentářů - chlap se smyslem pro humor, který UMÍ VAŘIT- to je poklad nejen pro tyto stránky, že, dámy? :)) krásný den

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:52

    elo jsem tu pouze pro takové lidi jako jste vy děláte radost mě a já vám a za to vám děkuji

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:50

    milá Andreo bohužel ti musím říct že se mýlíš protože steak je kus jakéhokoli masa do 200g. nad 200g což se týká většinou právě tvé zmiňované a mé oblíbené hovězí svíčkové je maso označováno pojmem biftek nebo nějakým speciálním názvem jako třeba double steak ,z kuřecího masa se dělají pouze plátky jen u grilovaných pokrmů z kuřecího masa se místo plátků používá označení steak jinak jsem rád že sis přečetla moji recepturu a napsala mi takovýto vzkaz zkus to jednou uvařit a doufám že si pochutnáš stejně jako já

  • Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:38

    Je samozřejmě nesmysl, že steak je jenom z hovězí svíčkové. Uvedl bych například klasický americký hovězí T-bone steak, který toho se svíčkovou nemá příliž společného. Samotný beef je taky trošku něco jiného. Ale každopádně se zde musím zastat pana Martina, protože vaří prostě vepřový steak, jak správně svůj mimochodem geniální recept pojmenoval.

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:15

    Steak znamená plátek masa-v podstatě jakéhokoliv.Plátek hovězího je beef steak-tedy náš počeštěný výraz "biftek."

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:07

    Myslím,že na názvu nezáleží.Já občas zajdu do restaurace,kde mají kuřecí steak,vepřový steak,ale taky steak z tuňáka nebo klokaní steak..Jestli je to správně, nevím.Mě tento recept potěšil hlavně tím,jakým stylem je napsán.Takový recept stačí přečíst a už se mi sbíhají sliny.

  • Andrea | 7. 9. 2006 12:58

    Urcite dobré, problém je, ze "Veprová kotleta" NIE JE STEAK...Trochu pomýlené (len pravá hovädzia sviecková).

  • ELA | 7. 9. 2006 11:53

    velké díky za oživení diskuze, zajímavé tipy a rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hořčice Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Šunka Vejce Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapékané plněné brambory

Zapékané plněné brambory

Volské topinky

Volské topinky

Šusky (opečené škubánky)

Šusky (opečené škubánky)

Kapustový prívarok

Kapustový prívarok

Domácí jablečný závin (štrůdl)

Domácí jablečný závin (štrůdl)

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

"Sloppy Joes" - zapečený sendvič

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví

Salát Nicoise

Salát Nicoise

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

45 minut
Vanilkové rohlíčky - rychlé

Vanilkové rohlíčky - rychlé

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

20 minut
Klasický recept na polevu na perníčky

Klasický recept na polevu na perníčky

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

15 minut
Vaječný koňak

Vaječný koňak

45 minut
Crinkles

Crinkles

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

Poslední sledované recepty

41
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes…
36
Polévka z jarních cibulek
Polévka z jarních cibulek
36
Vykrajované měsíčky
Vykrajované měsíčky
32
Tatarský biftek II.
Tatarský biftek II.
28
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma Vrabce
Ryba v pivním těstíčku…

Zajímavé články

Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků přes vanilkové rohlíčky a linecké až po nepečené kuličky
Klasické české cukroví 10x jinak: Od perníčků…
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka: Dva recepty, díky kterým budete za hvězdu
Vanilkové rohlíčky podle cukráře Josefa Maršálka:…
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
AHA.cz Odvážná herečka Šoposká: Na mejdan jen v podprsence!

Odvážná herečka Šoposká: Na mejdan jen v podprsence!

Mimibazar Testováno mámou: Vánoční svíčka Heart & Home od Albi – kouzlo adventu v každém plamínku

Testováno mámou: Vánoční svíčka Heart & Home od Albi – kouzlo adventu v každém plamínku

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Velký horoskop financí na prosinec: Kdo se může těšit na větší obnos peněz a kdo se dostane do dluhů?

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Velká radost Simony Stašové: Je z ní babička!

Velká radost Simony Stašové: Je z ní babička!

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Astroložka o nečekané energii: Superúplněk na magické datum 5. 12. 2025! A slova o nejtemnější temnotě

Astroložka o nečekané energii: Superúplněk na magické datum 5. 12. 2025! A slova o nejtemnější temnotě

  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact