• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
Napište svůj komentář k receptu

Steak all exklusive

autor: mika1988
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Steak all exklusive
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý
    • hořčice
    • česnek
    • šunka
    • vejce
    • eidam sýr
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

1
Na větší množství rozpáleného oleje dáme 150-200 g steak osolený a opepřený, který je potřený z jedné strany hořčicí a česnekem, na němž je přiložen plátek šunky a na této straně je obalen v rozšlehanném vejci. Pečeme pomaleji po obou stranách tak, aby se maso stihlo v klidu udělat.
2
Podáváme nejlépe s různě upravenou rýží. Na rýži přelijeme malé množství tuku z pánve a steak posypeme strouhaným eidamem a momentálně vznikla naprosto delikátní zaležitost pro milovníky pokrmů z vepřového masa. Přeji plno skvělých zážitků při konzumaci tohoto delikátně božského pokrmu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

All exclusive s jahodami

All exclusive s jahodami

Špagety all'Amatriciana

Špagety all'Amatriciana

Hovězí steak na pepři s přelivem (omáčkou)

Hovězí steak na pepři s přelivem …

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • non.angel | 22. 2. 2013 21:20

    Luxusní 8-)

  • Ivo Dragoun | 21. 10. 2006 10:05

    Pane Jiroute,skutečně se při čtení sbíhají sliny,leč snad jsem laik, snad těžko chápu,ale není mijasné jak mohu balit ve vajíčku něco jen z jedné strany anení také jasné zda zabalitm jen ten plát šunky nebo i to maso (z jedné strany!?)A konečně z mých zkušeností vím,že v pouhém a samotném rozšlehaném vejci něco těžko zabalím-snad to předtím pomoučit nebo udělat řídké těstíčko?Děkuji za rychlou odpověď,chtěl bych to zkusit co nejdříve.

  • Marta Hajkova | 22. 9. 2006 13:49

    Martine Jiroute kde to vsechno varite? Doma nebo v nejakem ***** hotelu?

  • martin jirout | 11. 9. 2006 03:27

    Andreo ... dovolte abych se k této věci ještě jednou vyjádřil....momentáně mi nezbývá nic jiného než s vámi souhlasit máte pravdu steak je opravdu vyjádřením v anglickém jazyku pro takovéto části masa jak jste jistě chtěla podotknout a tím samozřejmě nechci říct,že by se zde jednalo o nějaké zlepšení chuti tímto názvem záleží pouze na vaší představivosti když budete chtít jíst steak tak si dáte steak a když ne tak si dáte kotletu nebo- li vámi zmiňovanou karmenádlu ale nejlepší na tom je že výsledek budete mít vždy stejný samozřejmě pokud dodržíte správný technologický postup

  • Andrea | 8. 9. 2006 17:39

    Dovolím si nesúhlasit s vysvetlením p. Jirouta. Neviem, preco cestina zrazu pouzíva na Veprovú kotletu názov Steak, ked predtým sa to vzdy tak v Cechách ako na Slovensku nazývalo kotleta alebo karmenádla. Poanglictovanie názvov jedál zatial este neznamená zlepsenie ich chuti. Ja zijem v Spanielsku a tu sa jedlo nazýva dnes presne tak isto ako pred 100 rokmi. (Nie ze by som mala 100 rokov, ale poznám ludí, ktorí sa tomuto veku priblizujú a mi to potvrdili.) Takze lepsie Veprová kotleta atd. Okrem toho, ze je to z kulinárskeho hladiska správnejsie.

  • ELA | 8. 9. 2006 09:21

    ještě jednou s dovolením zneužiju kolonku komentářů - chlap se smyslem pro humor, který UMÍ VAŘIT- to je poklad nejen pro tyto stránky, že, dámy? :)) krásný den

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:52

    elo jsem tu pouze pro takové lidi jako jste vy děláte radost mě a já vám a za to vám děkuji

  • martin jirout | 8. 9. 2006 00:50

    milá Andreo bohužel ti musím říct že se mýlíš protože steak je kus jakéhokoli masa do 200g. nad 200g což se týká většinou právě tvé zmiňované a mé oblíbené hovězí svíčkové je maso označováno pojmem biftek nebo nějakým speciálním názvem jako třeba double steak ,z kuřecího masa se dělají pouze plátky jen u grilovaných pokrmů z kuřecího masa se místo plátků používá označení steak jinak jsem rád že sis přečetla moji recepturu a napsala mi takovýto vzkaz zkus to jednou uvařit a doufám že si pochutnáš stejně jako já

  • Pavel Jaroš | 7. 9. 2006 23:38

    Je samozřejmě nesmysl, že steak je jenom z hovězí svíčkové. Uvedl bych například klasický americký hovězí T-bone steak, který toho se svíčkovou nemá příliž společného. Samotný beef je taky trošku něco jiného. Ale každopádně se zde musím zastat pana Martina, protože vaří prostě vepřový steak, jak správně svůj mimochodem geniální recept pojmenoval.

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:15

    Steak znamená plátek masa-v podstatě jakéhokoliv.Plátek hovězího je beef steak-tedy náš počeštěný výraz "biftek."

  • Zdena z JM | 7. 9. 2006 13:07

    Myslím,že na názvu nezáleží.Já občas zajdu do restaurace,kde mají kuřecí steak,vepřový steak,ale taky steak z tuňáka nebo klokaní steak..Jestli je to správně, nevím.Mě tento recept potěšil hlavně tím,jakým stylem je napsán.Takový recept stačí přečíst a už se mi sbíhají sliny.

  • Andrea | 7. 9. 2006 12:58

    Urcite dobré, problém je, ze "Veprová kotleta" NIE JE STEAK...Trochu pomýlené (len pravá hovädzia sviecková).

  • ELA | 7. 9. 2006 11:53

    velké díky za oživení diskuze, zajímavé tipy a rady!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hořčice Pepř mletý Slunečnicový olej Sůl Šunka Vejce Vepřové kotlety
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Kuřecí prsíčka po provensálsku

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

Kuře „strejdy z Hlinska“

Kuře „strejdy z Hlinska“

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Zelná polévka III.

Zelná polévka III.

Báječný hruškový (jablečný) koláč s tvarohem

Báječný hruškový (jablečný) koláč s…

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Tuňáková pomazánka s mascarpone

Bramborovo-žampionová polévka na dva způsoby

Bramborovo-žampionová polévka na dva…

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

24
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
21
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…

Zajímavé články

Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak chutně naložit s úrodou cuket
Velký cuketový speciál: Rady, tipy a recepty, jak…
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké letní moučníky, které mají šťávu
Rychlé buchty s broskvemi: 5 receptů na sladké…
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Bazalkové pesto: neodolatelná chuť Itálie, kterou si snadno připravíte doma.

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Manikúra, kterou milují celebrity: Hitem sociálních sítí jsou mléčné nehty

Ženy.cz Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Profesionální trenér otestoval 10 běžných sportů. Při kterém z nich spálíte nejvíc tuku?

Blesk.cz Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

Rapper Vercetti má problém: 5 let natvrdo a vyhoštění

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

  • Recepty.cz
  • Steak all exklusive
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact