• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Šťavnaté řezy
Napište svůj komentář k receptu

Šťavnaté řezy

autor: Uživatel (#-23938)
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Šťavnaté řezy
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g polohrubá mouka
    • 200
      g cukr
    • 250
      g tuk
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 100
      g ořechy mleté nebo strouhaný kokos
  • Náplň
    • 2
      ks tvaroh
    • rybízový džem
    • 2
      ks vanilkový pudink
    • 0,50
      l mléko
    • meruňkový kompot nebo švestkový

Postup přípravy receptu

1
Vypracujeme těsto, rozdělíme ho na dva díly. První díl vyválíme na placku, přeneseme ji na vymazaný vysypaný plech. Natřeme na ni tenčí vrstvu džemu, pak natřeme náplň.
2
Na náplň rozložíme kompotované ovoce podle výběru a vyválíme druhou placku, položíme ji na ovoce a pečeme ve středně vyhřáté troubě cca 50 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky

Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen)…

Šťavnaté karbanátky

Šťavnaté karbanátky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vlaďka Dary | 1. 2. 2008 16:14

    Tvaroh s pudinkem samozřejmě přislaďte dle svých chutí.Beru to 'oslazení' jako samozřejmost,proto jsem to do receptu nepřipsala.Tedy,milé kuchařky/pekařky,tu náplň si trošku oslaďte:-))

  • karolina | 1. 2. 2008 13:24

    Dnes jsem upekla - je to výborný ( poněkud pracný) moučník - dávám 1 +. S těstem se poněkud hůře pracuje, ale při vyvalování těsta jsem vál posypala mletými ořechy. Použila jsem višňový džem a kompot z jablek (čerstvá, trochu podušená ). Do tvarohu s pudinkem jsem přidala cukr - nevím, jestli tam paní Vladka cukr dává - není v receptu uvedeno. Myslím, že za chvíli moučník už nebude - je skutečně výborný.

  • Anonym | 29. 1. 2008 10:18

    Skúšala som to s kokosom, cesto sa vôbec netrhalo a koláč zmizol do druhého dňa.

  • Danka | 27. 1. 2008 15:25

    Ten váleček je dobrý typ!:-)díky!...už jsem o něm slyšela,ale zase jsem na něj zapomněla...hned v týdnu se po něm mrknu;)

  • Jana T. | 27. 1. 2008 15:08

    Ten váleček co používá Jarka mám už hodně dávno a můžu jedině doporučit. A co se receptu týká, tak bych si poradila, třeba jako Danka. Určitě bych těsto neházela do koše!!

  • Jarka O. | 27. 1. 2008 13:39

    Já jsem si na trhu koupila bezvadný váleček, který vyválí těsto přímo na plechu až do kraje.

  • Danka | 27. 1. 2008 13:24

    Tohle těsto má dobrý surovinový základ,já si ho trošinku přizpůsobila,buchta všem chutná...recepty si přece každý může upravit a vylepšit podle svých představ,ne?:-)Do odpadkového koše bych ho rozhodně nevyhodila,škoda materiálu....spodní placku jsem vytlačila rukama a vrchní nastrouhala a posypala trochou drobenky a jsem s výsledkem spokojená:)

  • Di | 27. 1. 2008 11:15

    Hodně mouky, méně tuku a ke všemu polohrubá mouka- takováto těsta se hůře válí a přenášejí. Podobně je tomu například s hraběnčinými řezy. Je dvojí pomoc. Alespoň část mouky nahradit hladkou a v každém případě těsto moc neválet, ale hodit na plech a rukama kezky rozhňahňat.

  • Vlaďka Dary | 26. 1. 2008 18:52

    Nejde vyválet?Je křehké,to je fakt.Já placku přesunuju na plech po pár kouscích,ale nikdy jsem s tím problém neměla a ve výsledku je buchta dobrá.Holt je to díky křehkosti větší piplačka...

  • Anonym | 26. 1. 2008 17:42

    Lidi nedělejte to,těsto nejde vyválet skončilo v odpadkovém koši.

  • Vlaďka Dary | 26. 1. 2008 13:01

    ořechy do těsta..

  • Anonym | 25. 1. 2008 14:20

    kam přijdou ty ořechy prosím? Do těsta, nebo do náplně? díky Iva

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Pečení Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Meruňkový kompot Mléko Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Rybízový džem Tuk Tvaroh Vanilkový cukr Vanilkový pudink Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maďarský paprikový salát

Maďarský paprikový salát

Krůtí stehna se zeleninou

Krůtí stehna se zeleninou

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Výborné ananasové řezy

Výborné ananasové řezy

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

100% rajská šťáva - sterilovaná

100% rajská šťáva - sterilovaná

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Bramborovo-šunkový květák se sýrem

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Batáty s masem a zeleninou - zapečené

Rybízový nepečený dort

Rybízový nepečený dort

Doporučujeme

30 minut
Vepřová krkovice s fazolovým hummusem a rajčatovou salsou

Vepřová krkovice s fazolovým hummusem…

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

341
Houbové roštěnky
Houbové roštěnky
54
Buřty na pivu
Buřty na pivu
49
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
40
Cuketové placky bez lepku
Cuketové placky bez lepku
38
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…

Zajímavé články

Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5 osvědčených receptů, na kterých si pochutnáte!
Moučníky ze zakysané smetany: Vyzkoušejte 5…
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle bude milovat celá rodina
Poctivá koprovka s vejcem jako od babičky: Tuhle…
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Chantal Poullain vypadá rok před 70. úžasně! Co se naučit z jejího francouzského stylu?

Ženy.cz Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Co znamená LGBTQ+? Malý tahák pro ty, co se v tom ztrácí jako já

Blesk.cz Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

Tajemství Karla Gotta (†80) po 45 letech vyzrazeno: Bál se Duchoně (†35)!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Krásky z ringů aneb 10 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a koho čekají zásnuby?

  • Recepty.cz
  • Šťavnaté řezy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact